Naturgaskonvertering af servicehuse beliggende i Zonguldak Station Site Tender Resultat

Naturgaskonvertering af servicehuse i zonguldak-stationsfeltet
Naturgaskonvertering af servicehuse i zonguldak-stationsfeltet

Naturgaskonvertering af servicehuse beliggende i Zonguldak Station Site Tender ResultatI udbuddet om naturgaskonvertering af servicehuse på Zonguldak Station Site med en omtrentlig pris på TL 2 for TCDD 2020nd Region Procurement Service Directorate (TCDD) for Republic of Turkey State Railways (TCDD) , der har en omtrentlig pris på 687817 TL, har 2.999.964,00 virksomheder afgivet bud, og budet er tildelt 18. Med et TL-tilbud vandt EMİR ENGINEERING TIC SERKAN YILMAZ. 2.247.681,00 virksomheder, der deltog i udbuddet, afgav bud under grænseværdien.

Udbuddet inkluderer 44 kondenserende kombikedler, 5250 m2 satinpuds og gipspladeoverflader med to lag vandbaseret mat maling (indvendig) ved påføring af primer, 3450 m2 gamle malede overflader og to lag vandbaseret mat maling (indvendig) og andre værker. omslag. Arbejdets varighed er 120 (Hundrede og tyve) kalenderdage fra stedleveringen.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar