CRRC MNG Supply Chain Cooperation Conference holdt

CRRC MNG Supply Awards
CRRC MNG Supply Awards

Den 30. marts 2021 i Ankara Hilton, CRRCMNG Rail System Vehicles San. ve Tic. Ltd. Şti. I tilfælde af, at der blev afholdt inden for pandemiforholdene og i overensstemmelse med reglerne, blev der præsenteret om CRRC-gruppen, CRRC ZELC og CRRCMNG, og information blev delt med deltagerne om Supply Chain Management. projektets omfang blev afholdt.

Om CRRC og CRRCMNGCSR og CNR i 2015, det selskab, der blev dannet ved at tilslutte sig virksomheden, har opereret mange steder i verden, opererer i partnerskab med hans MNG Holding i Tyrkiet. CRRCMNG Rail System Vehicles San. ve Tic.Ltd.Şti. firma ønsker yderligere at styrke sin position i sektoren med indenlandske leverandører, der producerer højteknologiske jernbanevogne. Virksomheden, der producerer metrokøretøjer, sporvogn, LRV og forskellige elektriske lokomotiver, har også udført større projekter i førerløse metrokøretøjer.

CRRCMNG General Manager Li Yangyang startede sin præsentation med at nævne branchens størrelse og betydning. Med information om virksomheden understregede Mr. Yangyang, at de ønsker at udvide sektoren ved at bruge kraften fra lokale produktionsvirksomheder, og at sektoren vil vokse med større trin på grund af virksomhedernes bidrag til indenlandske og nationale projekter. Mr. at give oplysninger om indigenisering Yangyang, alle firmaer, der opererer i Tyrkiet, sagde han åbner døren for at vurdere forsyningskæden.

Mr. Yangyang fortsatte som følger. Tyrkiet, i Europa, begge i Asien med fordelen ved placering sahiptir.Bu en unik geopolitisk position er et af vores mål om at underskrive nye kontrakter i begge nabolandene i begge Tyrkiet og de markedsføringsmål, vi har sagt, vi tror, ​​at vi vil nå med partnerskaber, vi indgår med indenlandske leverandører.

MNG Holding vicepræsident Murathan Günal, der holdt en tale ved arrangementet ved at deltage i videokonferencen, understregede, at lokalisering som CRRCMNG er en del af deres forretning, de har brug for at arbejde sammen for at vinde sammen, og at de vil vinde i vores land i på denne måde. Han sagde, at han håbede, at denne konference ville være starten på nye samarbejder.

Leverandørstyringssystem

CRRCMNG deler grundlæggende leverandører i tre dele.

  1. Potentiel leverandør
  2. Registreret leverandør
  3. Strategisk leverandør

Leverandørprocesser styres med lokale virksomheder, der anses for tilstrækkelige, efter evalueringerne foretaget under visse overskrifter som kapacitet, kapacitet, kompetence, certificering, erfaring, performance, økonomi og indkøb & kontraktprocesser når de endelige mål.

Aftaler underskrevet med to lokale leverandører

Ved arrangementet blev "Supply Chain Cooperation Agreement" underskrevet med det osmanniske firma og "First Agreement for Localization" med Starcool inden for rammerne af "Istanbul Airport Driverless Fast Metro Project." Leverandører, der har underskrevet vellykkede projekter, er de første virksomheder under "Procurement Letter of Intent" til Istanbul New Airport Metro Project. skete.

Talere, der deltager i begivenheden, fremhævede vigtigheden af ​​den indenlandske forsyningskæde

Med henvisning til vigtigheden af ​​jernbanesystemet i Tyrkiet blev Ankara Chamber of Industry formand Nurettin Özdebir nævnt, især for at øge det lokale indhold i jernbaneprojekter, der skulle udbydes 'nativism from share'. Nurettin Özdebir, der takkede CRRCMNG, der sluttede sig til de indenlandske bilproducenter, sagde, at han var taknemmelig for at give denne mulighed til lokale producenter.

AYGM General Manager Dr. Yalçın Eyigün startede sin tale med at nævne vigtigheden af ​​denne begivenhed. Yalçın Eyigün sagde, at det vil være muligt at drage fordel af den lokale prisfordel i projekter, hvor der anvendes lokale og nationale produkter, at der er en bestyrelse, der inspicerer den lokale fordel på 60%. Mr. Eyigün, som også rådgav leverandørvirksomhederne, der deltog i konferencen; Han sagde, at det også skulle fokusere på dele af grupper med høj merværdi, og hvor lokale producenter endnu ikke findes.

I sin tale erklærede han, at de har lige afstand til alle lokale leverandører, de er hverken tæt på eller fjernt fra noget selskab, at de er den institution og part, der udfører kontraktens vilkår, derfor de virksomheder, der ønsker at være indenlandske leverandører i de projekter, der udføres af AYGM, er ikke AYGM, men kontrahenten.

Præstationsplakat for lokale leverandører af Ankara Metro Project

Inden for rammerne af konferencen blev Achievement Plaques givet til kontrakterede virksomheder, der var blandt de inviterede og lavede produktion inden for rammerne af lokalisering i Ankara Metro-projektet og leverede til CRRCMNG.

Præstationsplader for ISIŞAH, OSMANLI, YILGENCİ, ONUR FIBER, ERA ELEKTRONİK, SIRENA MARINE, PILOT, PRYSMIAN, HANTECH, TURKUAZ, CANEL, UĞURLU, STARCOOL, BEKEL og NUMAŞ virksomheder, der har modtaget en plak i virksomhederne CRRCMNG-forsyningskæden, direktør, Dr. Yalçın EYİGÜN og CRRCMNG General Manager Mr. Li YANYANG.

Deltagerens tilfredshed

realiseringen af ​​konferencegæsterne, der deltog i konferencen, som omfattede ganske tilfredse med, at de belirttiler.tedarikç-kæden og dem, der ønsker at deltage i virksomheder, har udtrykt deres tilfredshed med organiseringen af ​​en sådan begivenhed for første gang i Tyrkiet.

Dette diasshow kræver JavaScript.

 

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar