Kabelbanen Denizli og Bağbaşı-plateauet blev igen hvide

Denizli svævebane og Bagbasi-plateauet bliver igen hvidt
Denizli svævebane og Bagbasi-plateauet bliver igen hvidt

Denizli Teleferik og Bağbaşı Plateau med en højde på 1500 højde blev igen hvide med det snefald, der begyndte at træde i kraft fra de tidlige morgentimer i Denizli.Denizli Teleferik og Bağbaşı Plateau, som blev omsat i praksis af Denizli Metropolitan Municipality i 2015 med det formål at berige Denizli-menneskers sociale liv og sætte dem i stand til at tilbringe tid sammen med naturen, blev hvid igen onsdag den 24. marts 2021. Kabelbanen Denizli og Bağbaşı-plateauet, der er stedet for postkort-scener med sit hvide omslag, er en hyppig destination for borgere, der ønsker at spille snebold og tilbringe tid sammen med deres kære. Denizli Teleferik og Bağbaşı Plateau, der har modtaget stor interesse fra borgerne siden den første dag, det blev taget i brug, fortsætter med at imponere sine besøgende med sin skønhed, der inkluderer forskellige nuancer af natur i fire årstider.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar