Hvor er Clandras Bridge? Clandras Bridge Historie

hvor er clandras broen
hvor er clandras broen

Den historiske bro fra den frygiske periode i Karahallı-distriktet i Uşak-provinsen. Broen blev bygget på Banaz Stream for cirka 2500 år siden. De to ender af broen sidder på bjergklippernes halve talje. Det er 24 meter langt, 17 meter dybt og 1,75 meter bredt. Stenenes ansigter er indgraveret med blyanter, og de store sten i buerne er godt sammenlåste med hus. Dens bælte er i form af en remskive.Broen blev bygget med teknikken med stød på den faste klippe, som består af to hovedlegemer kaldet elefantfødder. Der er intet spor af, hvad det er lavet til. Det har dog mistet sin originalitet ved at være repareret med beton i de senere år, efter at en af ​​nøglestenene er flyttet.

Ved siden af ​​broen ligger Karahallı-kraftværket. Vandet, der udledes fra planten, hældes gennem en betonkanal fra en højde på 17 meter fra siden af ​​broen.

Clandras Bridge og dens omgivelser er et vigtigt rekreativt sted for regionen.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar