Skib nogensinde givet reddet! Suez-kanalen genåbnet for skibstrafik

nogensinde givet skib blev reddet udsender kanal genåbnet for skibstrafik
nogensinde givet skib blev reddet udsender kanal genåbnet for skibstrafik

Den egyptiske præsident, underekretær İhab Memiş, meddelte, at bestræbelserne på at flyde skibet, der er strandet i Suez-kanalen, har været en succes. Suez Canal Administration meddelte også, at bestræbelserne på at flyde det gigantiske fragtskib på jorden var vellykkede, og kanalen blev åbnet for søtrafik.Containerskibet Ever Given, der strandede på Suez-kanalen i Egypten tirsdag og blokerede kanalen, er blevet flyttet fuldt ud. Den egyptiske præsident al-Sisi sagde: "Tak til alle egyptere, der bidrog til løsningen af ​​denne krise."

En uges lang bestræbelse på at redde det 200 ton containerskib Ever Given, der strandede på Suez-kanalen og blokerede dets passage i kanalen tirsdag, er med succes afsluttet. Lederen af ​​Suez-kanaladministrationen, generalløjtnant Usame Rabie, erklærede, at skibet med succes og fuldstændig flød som et resultat af undersøgelserne og erklærede, at skibet vendte tilbage til sin normale retning med 1 procent. Efter flytningen af ​​Ever Given kom de gode nyheder til de 80 skibe, der ventede i kanalen, men det er endnu ikke meddelt, at skibsfarten i kanalen vil begynde.

På den anden side blev der i alt gravet i alt 60 tons sand i en dybde på 27 fod som en del af redningsindsatsen, der blev intensiveret i løbet af weekenden. 14 bugserbåde blev brugt til at flytte skibet fra dets sted.

 

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar