Månedens føreransøgning fra EGO

udøvelse af ritual såfor fra ego
udøvelse af ritual såfor fra ego

EGO's generaldirektorat fortsætter med at implementere praksis, der tager højde for borgernes tilfredshed såvel som komfortabel og ren transport. Med en ny applikation initieret af busadministrationsafdelingen vælges "Månedens chauffør" fremover hver måned.Metropolitan Kommune implementerer nye applikationer for at give en bedre kvalitet og behagelig transportservice til befolkningen i Başkent, der bruger køretøjer med offentlig transport.

Mens EGO's generaldirektorat fortsætter sin træning for buschauffører, har det også lanceret en ny applikation for at øge førerens kvalitet og borgertilfredshed. EGO Busafdelingen vælger "Månedens chauffør" hver måned fremover blandt buschaufførerne.

9 MÅNEDSDRIVER VÆLGES I HENHOLD TIL KRITERIER

Inden for anvendelsesområdet for den nye ansøgning vil i alt 5 buschauffører, inklusive en medarbejder fra hver region, blive udnævnt til "Månedens chauffør" regelmæssigt.

Månedens chauffører, der vil blive bestemt af et scoringssystem efter i alt 9 kriterier, fra takbeskeder til borgerne for deres adfærd, vil også blive belønnet med bonusser.

FØRSTE MÅNEDSKØRERE ER KENDTE

EGO-vicegeneraldirektør Zafer Tekbudak sagde, at de fastlagde chaufførerne for den første måned og mødtes med de valgte chauffører.

Tekbudak understregede, at arbejdsmoral, arbejdsdisciplin og goodwill også er et vigtigt kriterium ved valg, og gav følgende oplysninger:

”I månedens chaufførvurdering blev der taget 153 kriterier i betragtning, herunder chaufførers overholdelse af trafikregler, overholdelse af deres kolleger og tilsynsførende, forretningsdisciplin, dresscode, følsomhed over for borgere og positiv feedback leveret gennem Başkent 9. Som et resultat af evalueringen blev 5 af vores chauffører, inklusive en medarbejder fra hver region, valgt som de første 'Månedens chauffører' i år. "

En af månedens chauffører, Hüseyin Karasakal, som Tekbudak lykønskede en efter en, sagde: ”Vi udfører vores arbejde kærligt. Volkan Gülşen sagde: ”Jeg er meget glad for at blive betragtet som værdig til en sådan pris, jeg er stolt”.

Abdullah Köksal, en af ​​EGO-buschaufførerne, der opfyldte succeskriterierne i mange emner lige fra at få handicappede borgere til og fra bussen til at rense køretøjet i hovedstaden, sagde: ”Selvom jobbet vi gør er vanskeligt, gør vi det med fornøjelse. Denne pris er også stolt, ”og Resul Çelik delte sine tanker med ordene“ Denne applikation tilskynder os alle til at arbejde bedre, tak ”. Yaşar Başaran udtrykte, at han er glad for at blive valgt som månedens chauffør, ”Jeg ønsker, at det skal være et eksempel for alle. Jeg var meget glad, ”sagde han.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar