1.6 milliarder TL-garantibetaling for Osmangazi Bridge

Milliarder TL garanterer betaling for osmangazi bridge
Milliarder TL garanterer betaling for osmangazi bridge

2020 milliarder lira blev betalt til Osmangazi-broen og Gebze-Orhangazi-Izmir-motorvejen inden for rammerne af "garantien" i anden halvdel af 1 (31. juli-1.6. december). Kilder tæt på operatøren Otoyol Yatırım AŞ sagde, at betalingen blev foretaget inden for den sidste uge. Der blev foretaget over 2020 milliarder TL garantibetalinger til Osmangazi Bridge og Gebze-Orhangazi-İzmir motorvej i 3.3. Dernæst er motorvejene Kuzey Cevre og Ankara-Niğde.Ifølge nyheden om Olcay Aydilek fra Habertürk; "Kalkun; Yavuz Sultan Selim Bridge og Northern Ring Motorway, Osmangazi Bridge og Gebze-Orhangazi-İzmir Highway, Eurasia Tunnel, Ankara-Niğde Highway, Eurasia Tunnel, Aydın-Denizli Highway, 1915 Çanakkale Bridge og Motorway projects by build-operation-transfer (BOT) metode. bygget.

Staten garanterede køretøjspassage til disse projekter, hvis konstruktion og drift blev udført af den private sektor. Gebyrer for køretøjsforsendelse blev bestemt i fremmed valuta. De første konstruktioner blev garanteret i dollars og de sidste i euro. Hvis køretøjets passerer er under garantigrænsen, betaler staten forskellen. Dette kaldes "betaling af køretøjspassgaranti".

ANDEN BETALING TIL OSMANGAZİ FOR 2020

Garantibetalinger foretages til Yavuz Sultan Selim Bridge og Northern Ring Motorway, Osmangazi Bridge og Gebze-Orhangazi-Izmir Highway i 6-måneders perioder. (En sådan beslutning blev taget efter valutechocket i 2018. Tidligere blev betalinger foretaget årligt.)

I denne sammenhæng blev der betalt 2020 mia. 29 millioner TL-garantibetaling til Otoyol Yatırım AŞ, der driver Osmangazi Bridge og Gebze-Orhangazi-Izmir Highway, tirsdag den 1. september i første halvdel af 750.

Der blev foretaget en garantibetaling på 2020 milliarder TL til virksomheden i anden halvdel af 1.6. Kilder tæt på driftsselskabet sagde, at betalingen blev foretaget i sidste uge. Således oversteg det beløb, der blev betalt til Osmangazi-broen og Gebze-Orhangazi-Izmir-motorvejen i 2020, 3.3 milliarder TL.

NYE BETALINGER HER

Dernæst er den nordlige ringmotorvej og motorvejen Ankara-Niğde. Ankara-Niğde er en 330 kilometer lang motorvej. Motorvejen forbinder Ankara og Niğde og derfor provinserne Kırşehir, Nevşehir, Aksaray og Niğde.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar