19-ugers fuld lukning er et must for at undertrykke Covid-4-udbruddet

Ugentlig fuld lukning er nødvendig for at undertrykke den covide epidemi
Ugentlig fuld lukning er nødvendig for at undertrykke den covide epidemi

Izmir Metropolitan Kommunes videnskabelige komité delte sine forslag til undertrykkelse af epidemien ved at afgive en erklæring om den globale epidemi COVID-19, som øgede dens indvirkning efter "kontrolleret normalisering".Erklæringen fra den videnskabelige komité er som følger:

”I COVID-19's globale epidemi blev vores land det første land med det højeste antal tilfælde i Europa og det fjerde i verden på grund af det højeste antal sager og dødsfald, der blev annonceret, før det nåede toppen af ​​den tredje top af 1. bølge.
Stigningen i overførselshastigheden af ​​virusvarianter (nye mutationer) medfører en stigning i antallet af tilfælde og spredning af sygdommen i samfundet på en ukontrolleret måde.

Den vigtigste årsag til forekomsten af ​​varianter er, at virussen cirkulerer mellem mennesker. Jo lavere spredningen af ​​infektioner i samfundet er, jo mindre sandsynlige spredes varianterne, så det er kritisk at forhindre hvert COVID-19-fænomen. Udover 'vaccination' og 'indeslutning' er "aktiv overvågning" de mest effektive foranstaltninger mod variantvirussen.

Foranstaltningerne til at undertrykke COVID-19's globale epidemi bør træffes hurtigt, praksis i de lande, der lykkes, skal følges og de relevante faglige organisationer, ekspertforeninger osv. Der bør samarbejdes med institutioner og alle samfundssegmenter, og alle skal være i stand til at deltage i processen.

Vores anbefalinger til undertrykkelse af COVID-19 Global Pandemi:

• 4-ugers fuld lukning

 • Fuld lukning bør tilvejebringes ved at give fuld løn til alle medarbejdere, der arbejder i uformelle og uformelle områder, og minimumsløn til ledige
 • Produktionen skal stoppes, alle arbejdspladser skal lukkes undtagen i områder, der er nødvendige for livet.
 • Indgangs- og udgangsrestriktioner bør pålægges provinser med høj og meget høj risiko, især transport mellem provinser, hvor varianter er almindelige, bør begrænses og streng opfølgning bør sikres,
 • Der bør træffes foranstaltninger for at forhindre inficerede mennesker i at komme ind i landet:
  • Højrisikolande og / eller regioner bør defineres, opdateres, og poster fra disse regioner skal stoppes helt i et stykke tid,
  • Der bør søges et negativt testresultatdokument til indrejse fra alle lande, eller testen skal foretages ved indrejsen,
  • Indrejse fra lande, hvor varianter er almindelige, skal kræve test før test, post-entry test, karantæne og post karantæne test.
 • I provinser med høj og meget høj risiko bør mere end 6 personer ikke få lov til at mødes i andre lukkede områder end obligatoriske forretningsgrene, især i sundhedsinstitutioner
 • Reglerne skal anvendes ens på alle, og privilegier bør ikke defineres.

• Almindelige og flere tests

 • Primær sundhedstjenester bør styrkes for at fange og isolere asymptomatiske patienter,
 • For at nå testen skal betingelsen for 'klage' fjernes
 • Som før den 13. november 2020 bør der tages prøver fra hjem, skoler og arbejdspladser, hvor der blev opdaget tilfælde, og mulige kilder og positive kontakter bør findes, og de bør isoleres i passende perioder,
 • Antallet af daglige tests bør øges til mere end 300.000, og der skal tilvejebringes pålidelige systemer, der er egnede til et stort antal tests,
 • Andre testområder end hospitaler bør etableres i provinser med høj og meget høj risiko
 • Testdesign, der muliggør hurtig scanning og identifikation af kendte varianter, bør gøres gældende i autoriserede laboratorier
 • Mutationstest skal vælges i henhold til patienternes kliniske information og kontamineringskontakthistorik, og resultaterne skal undersøges,
 • For at spore nye muterede vira, der kan forekomme i vores land, bør der etableres nationale laboratorienetværk til fuld genomanalyse af vira.

• Hurtig massevaccination

 • Mens det vides, at vaccinen, som er den mest positive udvikling i den globale epidemiproces, der forårsagede millioner af menneskers død, tab af arbejdspladser og indkomst og tab af uddannelse for milliarder børn i mere end et år, begge vil ende epidemien og reducere alvorlige sygdomme og dødsfald, bør det sikres, at sikre og effektive vacciner hurtigt anvendes på alle samfundssegmenter
 • Vaccination bør stilles til rådighed for aktive medarbejdere så hurtigt som muligt,
 • Kampagner som 'Vaccinen er sikker', 'Vaccinen beskytter', 'Epidemien vil ende med vaccinen' skal foretages, og samfundet skal rettes mod vaccinen, der bryder fordomme udviklet mod vaccinen, sikrer, at vaccinen er sikker og beskyttende og forklarer dens bivirkninger.

• Offentlig myndigheds overførsel af information til samfundet

 • Adgang til data under COVID-19-pandemien bør gives uden begrænsninger,
 • Oplysninger om processen skal deles tydeligt og tydeligt på en måde, som ethvert samfundssegment kan forstå,
 • Vigtigheden af ​​overholdelse af folkesundhedsforanstaltninger bør understreges:

Korrekt brug af masker, fysisk afstand, overholdelse af rengøringsregler, ophold hjemme i mere end 15 minutter i overfyldte og lukkede områder, blive hjemme så meget som muligt, forsinke unødvendige rejser, minimere sociale forhold, ventilation af indendørsmiljøer, sikre absolut overholdelse af den anbefalede isolerings- og karantentider osv.

I de foranstaltninger, der skal træffes for at undertrykke COVID-19's globale epidemi;
• 'Opbygning af en mere retfærdig og sundere verden'
 dets formål skal overholdes
Hver person i Izmir;

 • Adgang til sikker mad og rent vand
 • Sunde levevilkår
 • Adgang til sundhedspleje
 • Ret til at have tilstrækkelig uddannelse,
 • Tilstrækkelig indkomst til at imødekomme grundlæggende behov, jobbeskyttelse, leje på arbejdspladsen, betaling af regninger osv. Uden at blive efterladt i 'Jeg skal arbejde for ikke at sulte' eller 'Jeg skal ikke arbejde for at undgå sygdom'. Bestræbelser på at løse forretningsproblemer bør støttes,
 • Selvom det vides, at det højeste antal dødsfald er blandt sundheds- og supporttjenestearbejdere, bør grupper, der har problemer med adgang til personligt beskyttelsesudstyr og efteruddannelse, absolut støttes.

• Effektiv og videnskabelig styring af den globale epidemiproces bør sikres med deltagelse af alle samfundssegmenter i de beslutninger, der træffes og implementeres med bidrag fra organisationer som arbejds- og erhvervsorganisationer, specialforeninger, ngo'er, patientrettighedsforeninger, i samarbejde med sundhedspersonale og samfundets institutioner og med deltagelse fra det lokale til centret.
• 'Tag personlige beskyttelsesforanstaltninger (maske, afstand, rengøring), undgå tæt kontakt med mennesker, bliv i lukkede, ikke ventilerede omgivelser, selvom du er vaccineret eller har sygdommen. FRIVILLIG KARANTÆNE anvende 'osv. Offentligheden skal mindes om deres bidrag til at overvinde denne proces med kampagner.
Disse foranstaltninger, der skal træffes for at nå vores mål om 'Sund person, sund Izmir, sund verden', vil sætte os i stand til at overvinde den globale epidemi. " Izmir Metropolitan Kommunes videnskabelige komité

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar