3 store partnerskaber byder på Mersin Metro Tender

Stort lokalt og udenlandsk partnerskabstilbud til metro-udbuddet i Mersin
Stort lokalt og udenlandsk partnerskabstilbud til metro-udbuddet i Mersin

Mersin Metropolitan Kommunes udbud "Mezitli-3 Ocak Light Rail System Metro Line Construction and Electromechanical Systems Supply, Installation and Idriftsættelse" blev afholdt i mødesalen for transportafdelingen.

3 store indenlandske og udenlandske partnerskaber deltog3 større partnerskaber deltog i udbuddet. Doğuş Construction and Trade Inc. og Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş. Joint Venture, Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. og Dillingham Construction Int + Kiska-Kom İnş. ve Tic. SOM. Ziver İnşaat Taah. Turisme. Paz. Synger. Tic. SOM. trak sig ud af tilbuddet ved at fremlægge et tak til et brev.

I den første fase åbnede udbudskommissionen en efter en budkonvolutterne for de 3 virksomheder, der deltog i udbuddet, og kontrollerede, om betingelserne i specifikationerne var opfyldt, og om der manglede dokumenter. Tilbuddet fra alle 3 virksomheder blev anset for gyldigt.

For Mersin Metro;

  1. Dillingham Constructıon Int + Kiska-Kom İnş. ve Tic. SOM. Forretningspartnerskab 3 milliarder 379 millioner 404.9 tusind TL
  2. Doğuş Construction and Trade Inc. og Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş. Joint Venture 3 milliarder 810 millioner TL,
  3. Cengiz Construction Industry and Trade Inc. 4 milliarder 122 millioner 195.4 tusind pund, tilbudt.

Efter at de indsendte forslag er gennemgået af udbudskommissionen, meddeles resultatet.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar