Pålidelig 2. hånds adresse, TruckStore gør en forskel i 2021 med sine løsninger

Adressen til den pålidelige hånd gør en forskel i år med de løsninger, den tilbyder i Truckstore.
Adressen til den pålidelige hånd gør en forskel i år med de løsninger, den tilbyder i Truckstore.

TruckStore, mærket Mercedes-Benz Türk, der fortsætter sine brugte aktiviteter inden for lastbiler, fortsætter med at bidrage til sektoren med de løsninger, det tilbyder.Siden 2009 har Mercedes-Benz Türks brand TruckStore, der fortsætter sin brugte drift inden for lastbiler, fortsat med at bidrage til sektoren på både hjemmemarkedet og eksportmarkedet. TruckStore, der solgte i alt 2 lastbiler i første kvartal 2021, fortsatte med at bidrage til den tyrkiske økonomi ved at fortsætte med at eksportere. Virksomheden, der udfører sine brugte operationer med mærkerne TruckStore og BusStore, udvider sine aktiviteter med en ny formation under navnet ToolStore. ToolStore prioriterer fortsat bæredygtighed ved at sælge udstyr skrottet til andre virksomheder på grund af forældelse, ineffektivitet og øgede vedligeholdelsesomkostninger i henhold til standarderne i de største virksomheder.

Didem Daphne Özensel, Mercedes-Benz Türk 2nd Hand Bus & Truck Sales Director, Gav følgende oplysninger om TruckStore: ”Med TruckStore tilbyder vi en rig bilportefølje i 2. hånd og handler med forståelsen af ​​kvalitetsservice. Vi bidrager til økonomien i vores land, ikke kun på hjemmemarkedet i Tyrkiet, men også med vores salg på eksportmarkeder. Ud over vores Mercedes-Benz Türk kvalitets køb og salg operationer, overvåger vi også konstant kvaliteten af ​​den service, vi tilbyder vores kunder og fortsætter med at foretage innovationer og investeringer for at fremme vores succesflag. Vi leverer clearing, underclearing, garanti, finansiering, servicepakker og motordrevne skadeservices til brugte erhvervskøretøjer af alle mærker og typer. Vi tilstræber at fortsætte den tillid, vi tilbyder med vores brugte tjenester med ToolStore-formationen, som vi har indarbejdet i vores innovative perspektiv. Ved at bringe det udrangerede udstyr til slutkunden inden i Mercedes-Benz karrosseriet; Vi støtter også bæredygtigheden i branchen. "

TruckStore Group Manager Kıvanç Aydilek; ”Væksten på lastbilmarkedet i 2020 øgede efterspørgslen efter brugt markant. I 2 solgte vi 2020 lastbiler og traktorer og styrkede vores styrke på markedet. På trods af pandemien fortsatte vi vores eksportaktiviteter, som vi startede fra 485 uden at bremse. I det sidste 2018 år fortsatte vi med at bidrage til den nationale økonomi ved at eksportere 1 lastbiler til Tyskland, Holland, Portugal, Kosovo og Bulgarien. Vi forventer, at efterspørgslen på markedet vil fortsætte på samme måde i 43. Vi forudser behovet for fornyelse af køretøjer fra flåder, hvis køretøjspark bliver ældre, og vi udfører vores arbejde i denne retning. Det er en meget behagelig udvikling, at vores Mercedes-Benz mærkebiler ser efterspørgsel og værdi på det brugte marked såvel som på den nye køretøjsside. Som TruckStore vil vi fortsat imødekomme vores kunders behov i 2021.

Safe Vehicle Sales System

TruckStore eliminerer problemerne i betalingsprocessen, som ofte opstår i brugte salg, med sit ”Safe Vehicle Sales System”. Med "Safe Vehicle Sales System", der fungerer i integration med infrastrukturen i Notaries Union of Turkey, handler sælgeren sikkert og ved, at når køretøjet er registreret hos køberen af ​​notar, overføres prisen til kontoen og køberen overføres ikke til sælgeren, før køretøjet er registreret. Derudover elimineres situationen med at føre kontanter under salgsprocessen. Med dette system styrkes bestræbelserne på at blive den pålidelige adresse på 2. hånd yderligere.

One-stop løsning

Parallelt med stigningen i lastbilmobilitet, som er den vigtigste byggesten i forsyningskæden, der sikrer kontinuiteten i det daglige liv med effekten af ​​pandemien, opleves der også betydelige stigninger på brugtmarkedet. TruckStore-teamet gør en forskel ved at tilbyde mere end en løsning til sine kunder i denne travle periode. Takket være clearing-, lån-, forsikrings- og brugte salgsmuligheder i TruckStore løses kundernes behov på et tidspunkt.

Bidrag til bæredygtighed med ToolStore

"ToolStore" -formationen, der gør det muligt for Hoşdere Bus Factory og Aksaray Truck Factory og hovedkontorets campus at sælge udstyr og materialer, der har gennemført deres levetid, bidrager også væsentligt til bæredygtighed.

Hovedformålet med etableringen af ​​ToolStore er at sikre, at udstyret, der skrottes på grund af forældelse, ineffektivitet og stigning i vedligeholdelsesomkostninger, kan evalueres af andre virksomheder. Udstyret, der tidligere blev solgt i skrotstatus og i skrotværdiansættelse, sælges til slutbrugere med sikkerhed for brandets nye formation, ToolStore. Denne nye formation blev startet for bæredygtighed og sigter mod at finde sted på markedet under navnet ToolStore.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar