Atak Helicopter tilføjet til den tyrkiske polititjenestes fortegnelse

Angrebshelikopter føjet til fortegnelsen over det tyrkiske politi
Angrebshelikopter føjet til fortegnelsen over det tyrkiske politi

Den tyrkiske politiafdeling kæmper mere effektivt mod forbrydelser og kriminelle, især terrorisme, med Atak-helikopteren inkluderet i sin oversigt.Det tyrkiske politiet har nået en vigtig fase i kampen mod terrorisme og kriminalitet ved at medtage Atak-helikopteren i sin fortegnelse.

Generaldirektoratet for Sikkerheds Luftfartsafdeling ændrede sit missionskoncept med den første Atak-helikopter, der var inkluderet i sin opgørelse den 40. februar, og sørgede for fred og sikkerhed i landets himmel i 25 år med luftbiler.

Politiets luftfartshold havde beføjelse til at angribe direkte med helikoptere i varme sammenstød med terrorister med deres angrebsklassehelikopter, som ikke findes i nogen politiorganisation i verden.

Samtidig var det den første oplevelse med hensyn til personale, der bruger Atak-helikopteren i politiets luftfartsafdeling. Özge Karabulut, en 28-årig vicepilotkommissær, der arbejdede i formandskabet, fortjente at sidde i cockpittet på Atak-helikopteren ved at gennemføre 9-ugers træning med succes.

Khan, angreb Tyrkiets første kvinde til at udføre denne præstation gik i historien som en helikopterpilot.

Stedfortrædende pilotkommissær Özge Karabulut erklærede, at hun startede erhvervet som vicekommissær og senere lykkedes i piloteksamen i Department of Aviation og kvalificeret til at deltage i træningerne.

Om at han med succes afsluttede tilpasningstræningen af ​​Bell 429 og Atak-helikoptere efter pilotuddannelsen, sagde Karabulut, at han har arbejdet i politiet i 2 år, de sidste 4 år som pilot.

At bemærke, at en politiorganisation for første gang i verden tilføjede angrebshelikopteren til sin beholdning ved at ændre sit missionskoncept og træne piloter inden for dette felt, sagde Karabulut, ”Jeg er stolt over at være Atak-pilot. Tyrkiets angrebshelikopterpilot er den første kvinde, jeg er stolt af at udføre denne opgave uden videre. " sagde.

Vores helikopter vokser vores styrke

Om at angribehelikopteren har et cockpitdesign kaldet "tandem", "gunner" sidder foran, og kaptajnen sidder bagpå, sagde Karabulut: "Vi kan opdage og opdage mål på lange baner med dag- og natbilleddannelse system. I denne forstand tilføjer vores helikopter styrke til vores styrke med hensyn til missionskoncept. " sagde.

Karabulut sagde, at det første de var opmærksom på, mens de tiltrådte, var disciplin og sagde: ”Det er en stolt ting, ophidset. Vi er på vagt 7 timer i døgnet, 24 dage om ugen som 'sky-politifolk' for at sikre den offentlige sikkerhed og beskytte hjemlandet, hvilket er det vigtigste formål med den tyrkiske politiorganisation. I denne forstand udfører vi altid vores pligt som 'Atak' og klar. " brugte udtrykkene.

Karabulut erklærede, at hans familie, der fra tid til anden er bekymret for ham, er glad for at tjene landet og tilføjede, at der ikke er nogen sondring mellem mænd og kvinder i politiet, og at de udfører deres opgaver på en disciplineret måde.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar