ASELSAN fortsatte sin vækst i første kvartal 2021

Aselsan fortsatte sin vækst i årets første kvartal.
Aselsan fortsatte sin vækst i årets første kvartal.

ASELSANs økonomiske resultat for første kvartal for 2021 er blevet offentliggjort. På trods af den globale økonomiske nedgang under pandemien afsluttede virksomheden perioden med stabil vækst og høj rentabilitet. ASELSANs 3-måneders omsætning steg med 22% i forhold til samme periode året før og nåede op på 3,2 mia. TL.Mens selskabets bruttofortjeneste steg med 24% sammenlignet med første kvartal sidste år; Resultat før renter, afskrivninger og skat (EBITDA) steg med 23% sammenlignet med samme periode året før og nåede 761 millioner TL. EBITDA-marginen nåede 20%, hvilket oversteg intervallet 22-24%, hvilket var selskabets forventning til årets udgang. ASELSANs nettoresultat steg også med 34% sammenlignet med samme periode året før og nåede 1,2 mia. TL. Forholdet mellem selskabets egenkapital og aktiver var 56%. Balanceordrer udgjorde 9 milliarder USD.

"Vi er adressen på national og indenlandsk teknologi"

Evaluering af de økonomiske resultater af ASELSAN for første kvartal 2021, bestyrelsesformand og generaldirektør Prof. Dr. Haluk GÖRGÜN sagde følgende:

”Det første kvartal i 2021 har været en periode, hvor verden går ind i sit andet år med at kæmpe med pandemien, og lande har prøvet alle metoder til at minimere den økonomiske skade af pandemien. Som ASELSAN efterlod vi, med fuld bevidsthed om det ansvar, vi har påtaget os for vores land, et kvartal, hvor vi fortsatte vores aktiviteter uden afbrydelse. Vi har arbejdet med vores sædvanlige disciplin ved at tage alle former for sundhedsforanstaltninger uden undtagelse og tage os af hver af vores interessenter, fra vores kunder til vores medarbejdere, fra vores leverandører til vores samfund. Som et resultat oplevede vi en betydelig acceleration i vores vækst- og rentabilitetsindikatorer i første kvartal 2021.

De første måneder af 2021 var igen en periode, hvor ASELSANs grundlæggende mission og årsagen til dens eksistens var synlige. Embargoes, som er forsøgt anvendt direkte eller indirekte på vores land, demonstrerede igen vigtigheden af ​​selvforsyning i forsvaret. Introduktionen af ​​CATS elektro-optiske rekognoscering, overvågning og målretningssystem udviklet og produceret af ASELSAN har været det seneste eksempel på kampen for uafhængighed, som vi har fortsat i mere end 45 år.

"Vi fortsætter med at støtte vores leverandørøkosystem i pandemiperioden"

”Med visionen om forsvarsindustriens formandskab er vi en vigtig del af leverandørøkosystemet, der vokser dag for dag i Tyrkiets kamp for teknologisk uafhængighed. Vi fortsatte vores bestræbelser på økonomisk at støtte vores leverandører i 2021 under paraplyen af ​​den styrkeforening, vi skabte. I denne sammenhæng har vi ydet et økonomisk bidrag til vores mere end 4 tusind leverandører ved at betale en betaling på næsten 4 milliarder TL alene i første kvartal.

For at styre vores leverandørnetværk mere effektivt, fremskynde vores nationaliseringsindsats og øge vores konkurrenceevne på den internationale arena, har vi struktureret vores Industrialiserings- og forsyningsdirektorat som Assistent General Manager for Supply Chain Management. Med den nye organisation, vi har implementeret, vil vi være meget mere proaktive med hensyn til nationalisering og erhvervelse af nye virksomheder i forsvarsindustrien. "

"ASELSAN fortsætter sin vækst inden for sundhedsområdet"

At røre ved ASELSANs aktiviteter i ikke-forsvarsområder, Prof. Dr. Haluk GÖRGÜN fortsatte som følger:

”Vi har brugt titusinder af åndedrætsværn i vores sundhedsministerium ved at gøre vores del i produktionen af ​​åndedrætsværn, der blev iværksat for at finde en løsning på vores lands behov under de vanskelige forhold i 2020. I første kvartal af 2021 eksporterede vi vores OED-enhed (Automatic External Defibrillator), som vil udføre kritisk intervention ved pludselig hjertestop til Frankrig og Italien.

"Vi fokuserer på finansielle teknologier"

”I betragtning af de hurtige ændringer i den finansielle sektor har vi struktureret vores organisation for at følge udviklingen inden for finansielle teknologier og udnytte mulighederne for forretningsudvikling inden for dette område. Med vores stærke økonomiske struktur og erfaring tilstræber vi at være en vigtig teknologileverandør inden for finansielle teknologier. Vi vil arbejde dag og nat for at udvikle nationale teknologier inden for dette felt, der kræver alvorlige tekniske færdigheder.

Den globale epidemi, der gik ind i sit andet år, og de ledsagende økonomiske vanskeligheder afslørede vigtigheden af, at virksomheder havde en stærk økonomisk struktur. Med vores stærke egenkapital, lave gældsætningsgrad og stærke balance vil vi fortsætte med at gå videre med samme vilje til at arbejde resten af ​​2021 og overføre dette til vores økonomiske resultater. Jeg vil gerne takke republikkens præsident, der altid opmuntrede og førte os i processen med at overføre vores erfaring inden for forsvarsindustrien til mange civile områder, og vores næsten 9 tusind ansatte, der bidrog til denne succes. "

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar