Første fase af projektet Diyarbakir Light Rail System afsluttet

Den første fase i diyarbakir-letbanesystemprojektet er afsluttet
Den første fase i diyarbakir-letbanesystemprojektet er afsluttet

Diyarbakır Metropolitan Municipality har taget det første skridt mod det jernbanesystem, som borgerne har ventet på i mange år. Guvernør Münir Karaloğlu beordrede, at transportplanen revideres for at øge komforten med offentlig transport og transport i byen, da han tiltrådte.2040 Transport Masterplan udarbejdet ved at tage målåret for byens letbanesystem, som i mange store byer i Tyrkiet henledte opmærksomheden på vigtigheden. Derefter tog Metropolitan Kommune skridt til at implementere et letbanesystem, der letter offentlig transport i byen.

Systemet implementeres i tre faser som projektdesign, konstruktion og køretøjskøb.

Planlagt at blive taget i brug i 2023

Letbanesystemet, som er planlagt til at blive bygget mellem Dağkapı og Gazi Yaşargil Training and Research Hospital for at give mere komfortable transporttjenester til borgerne, vil være 14.1 kilometer langt og bestå af 23 stationer.

Transportministeriet vil følge ruten fra Dağkapı-Ali Emiri Caddesi- Hintbaba Caddesi- Ekinciler- Turgut Özal Boulevard-Diclekent Boulevard-Mastfroş Avenue, som starter fra Fiskaya, og fuldfører jernbanesystemlinjen, der ender i lagerområdet til bygges i Gazi Yaşargil Training and Research Hospital-området i 2023. Det planlægger at stille det til rådighed for borgerne.

Når den er færdig, vil den transportere 74 tusind 342 passagerer om dagen

Sporvognslinjen, som vil ændre byens ansigt, vil transportere omkring 74 passagerer om dagen i det år, den bestilles.

I 2040, som er målåret for transportplanen, forventes den daglige passagerkapacitet at være 132 tusind 25 personer.

De 5 stærkeste virksomheder inden for deres felt byder på projektet

Transportministeriet gennemførte udbuddet for projektet med letbanesystemet, som det planlægger at gennemføre for at kunne tilbyde komfortable, sikre og billige offentlige transporttjenester til borgerne.

"Anvendelse af principperne for vedligeholdelsesarbejde afsluttende projekt" gav det stærkeste bud i udbuddet af 5 virksomheder inden for dette område i Tyrkiet.

De afgivne bud vil blive besluttet efter at være vurderet af udbudskommissionen.

Metropolitan Kommune vil gennemføre den 6-måneders periode, der er givet for indkøb af applikationsprojekter tidligere, og gå videre til implementeringsfasen.

diyarbakir light rail system projekt
diyarbakir light rail system projekt
Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar