Dilovası Multi-Storey Car Park Construction Tender blev afholdt

Der blev afholdt udbud med flere etager til parkeringsanlæg i Dilovasi
Der blev afholdt udbud med flere etager til parkeringsanlæg i Dilovasi

Kocaeli Metropolitan Municipality, som letter borgernes liv i Kocaeli med de projekter, den har implementeret, fortsætter sine investeringer i Dilovası-distriktet. I denne sammenhæng blev der afholdt et bud på opførelsen af ​​"Dilovası Multi-Storey Car Park and Indoor Market Place", et af distriktets vigtigste behov. Det første skridt blev taget med bud på projektet, som varer 390 dage efter levering af stedet. 

CIRKLIGE OMKOSTNINGER 16 MILLIONER 656 TUSEN TL, 15 VIRKSOMHEDER ER TILBUDT

13 virksomheder afgav bud til udbuddet i Kocaeli Metropolitan Municipality Main Service Building for projektet, hvis omtrentlige pris er 656 millioner 15 tusind TL. Det højeste bud blev afgivet af Tim Peyzaj Construction med 16 millioner 650 tusind TL, mens det laveste bud blev afgivet af Dahi Proje Yapı med 8 millioner 523 tusind TL.

 

COMPANY TILBUD
BYGNINGSPROJEKT 8 MILLIONER 523 TUSEN TL
EMİNOĞULLARI GRUPPEKONSTRUKTION 8 MILLIONER 612 TUSEN TL
İHSAN BEYAZİT, FİBEY İNŞAAT 9 MILLIONER 981 TUSEN TL
ZAFER KARABACAK 10 MILLIONER 441 TUSEN TL
KONTRAKTIVERING AF POWER 10 MILLIONER 978 TUSEN TL
NRSE-KONSTRUKTION 11 MILLIONER 52 TUSEN TL
GUNKERKONSTRUKTION 11 MILLIONER 300 TUSEN TL
MURAT CENGİZ KANSOY, YAZICIOĞLU-KONSTRUKTION 11 MILLIONER 543 TUSEN TL
EMAY-ARKITEKTUR 11 MILLIONER 580 TUSEN TL
HORRIBEL STRUKTUR 11 MILLIONER 935 TUSEN TL
AYYILDIZ EJENDOMSKONSTRUKTION 12 MILLIONER 765 TUSEN TL
ATLASBK-KONSTRUKTION 13 MILLIONER 132 TUSEN TL
ULTRA INDUSTRIBYGNING, ERG YAPI-KONSTRUKTION 13 MILLIONER 840 TUSEN TL
HAKAN ŞENTÜRK 15 MILLIONER 879 TUSEN TL
TIM LANDSCAPE CONSTRUCTION 16 MILLIONER 650 TUSEN TL

VIL BYGES SOM 4-VÆRDIGT I DET REPUBLIKE OMRÅDE

Parkeringshus og markedsplads med flere etager, et af de vigtigste behov i Dilovası-distriktet, bygges af Kocaeli Metropolitan Municipality i Cumhuriyet-kvarteret med 4 etager. Projektets plotareal, der skal bygges på et punkt tæt på Çardaktepe-moskeen, er blevet bestemt til 3 tusind 33 kvadratmeter, mens det samlede konstruktionsareal er bestemt til 7 tusind 398 kvadratmeter.

 

6 DAGE ANVENDES UGE PARKERING I 1 DAG SØNDAG

Den moderne bygning, der skal bygges inden for projektets anvendelsesområde, som vil tilføre distriktet værdi, vil tjene borgere som en parkeringsplads 6 dage om ugen og en markedsplads i 1 dag. Inden for rammerne af planlægningen opføres bygningen i fire etager inklusive stueetagen, 1. kælder etage, 2. kælder etage og 3. kælder etage. Inden for rammerne af projektet vil der være en parkeringsplads med 57 køretøjer og markedsplads i stueetagen og en 1-køretøjsparkeringsplads og en markedsplads på 53. kælder etage. Der vil være en parkeringsplads til 2 køretøjer på 38. kælder etage og politi- og ledermandslokaler, et bønnerum til mænd og kvinder, et el-værelse, et toilet og en parkeringsplads til 3 køretøjer i 17. kælder.

 

ET VIGTIGT BEHOV AF DISTRIKTET MØDES

Det største marked i Dilovası-distriktet er etableret på İbn-i Sina Street i Cumhuriyet District. På samme tid forårsagede markedet, der blev oprettet på Ibn-i Sina Street, en af ​​distriktets travleste gader, trafiktætheden i distriktets centrum. Parkeringshuset med flere etager og overdækket markedsplads, som vil blive implementeret af Metropolitan Municipality, vil også lette trafikken i distriktet med sin mere moderne og ordnede form. Med projektet imødekommes både parkering og markedspladsbehov for borgere, der bor i distriktet.

 

 

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar