Sidste års garantibetaling er ikke foretaget for Istanbul lufthavn

Der blev ikke foretaget nogen garantibetaling for det sidste år for Istanbul lufthavn.
Der blev ikke foretaget nogen garantibetaling for det sidste år for Istanbul lufthavn.

Istanbul Airport har indtil videre betjent cirka 83 millioner passagerer og fortsætter med at opnå succes.Ifølge EUROCONTROL-data indtog Istanbul lufthavn sin øverste plads i Europa i 2021, samtidig med at den opretholdte sin titel som den travleste lufthavn i Europa.

Ifølge Skytrax's vurdering modtog Istanbul lufthavn priserne "5 Star Airport" og "19 Star Kovid-5 Precautionary Airport" takket være de foranstaltninger, den tog mod Kovid-19-epidemien.

Istanbul lufthavn, som blev åbnet af præsident Recep Tayyip Erdogan den 29. oktober 2018, betjente 25 millioner 578 tusind 118 passagerer med 82 tusind 789 fly fra dets åbning til 424. april.

Ifølge oplysningerne fra Ministeriet for Transport og Infrastruktur Generaldirektoratet for Statens Lufthavnsmyndighed (DHMİ) førte Istanbul lufthavn, der er beskrevet som Tyrkiets "Sejrsmonument", luftfartsindustrien til toppen af ​​verden.

Fra åbningen i Istanbul lufthavn indtil den 25. april var der i alt 158 tusind 932 flyvninger, 419 tusind 186 på indenrigslinjen og 578 tusind 118 på den internationale linje. Siden åbningen var der i alt 21 millioner 991 tusind 564 passagerer, herunder 60 millioner 797 tusind 860 på indenrigslinjen og 82 millioner 789 tusind 424 på den internationale linje.

I den nye type coronavirus (Kovid-19) -epidemi, der påvirker hele verden, fra den 11. marts 2020, da den første sag blev set i Tyrkiet, indtil den 25. april, i Istanbul Lufthavn, i alt 57, 335 tusind 113 på den indenlandske linje og 482 tusind 170 på den ydre linje Med antallet af 817 flyvninger modtog i alt 6 millioner 619 tusind 567 passagerer service, 12 millioner 852 tusind 945 på indenrigslinjen og 19 millioner 472 tusind 512 på den internationale linje.

Istanbul lufthavn var også den første i Europa i epidemien

Ifølge data fra Den Europæiske Luftfartssikkerhedsorganisation (EUROCONTROL) tog Istanbul lufthavn, der fortsat opnår verdensomspændende succes på trods af de epidemiske forhold, sin øverste plads i Europa i 2021, samtidig med at den opretholder sin titel som den travleste lufthavn i Europa.

Ifølge de data, der blev meddelt af EUROCONTROL, kom Istanbul Lufthavn først med 2021 flyvninger i januar, februar, marts og april 63.

Mens Istanbul lufthavn blev efterfulgt af Paris-Charles de Gaulle lufthavn med 53 tusind 921 flyvninger, blev der foretaget 52 tusind 532 fly fra Schiphol lufthavn og 52 tusind 464 fly fra Frankfurt lufthavn.

I henhold til antallet af flyvninger, der blev annonceret den 1.-31. Marts, afsluttedes Istanbul lufthavn hver dag i denne måned i første omgang. Istanbul lufthavn, der kom først med 17 fly, blev efterfulgt af Paris-Charles de Gaulle lufthavn med 407 fly. Der blev foretaget 14 fly fra Frankfurt Lufthavn, 186 fly fra Amsterdam Lufthavn og 13 fly fra Madrid Lufthavn.

På trods af epidemien sidste år rangerede Istanbul lufthavn først med 23,4 millioner passagerer på passagerlisten i europæiske lufthavne. Istanbul lufthavn blev efterfulgt af Paris Charles de Gaulle med 22,3 millioner passagerer og London Heathrow med 22,1 millioner passagerer. Amsterdam Schiphol lufthavn rangerede som fjerde med 20,9 millioner passagerer, mens Frankfurt lufthavn i Tyskland rangerede som femte med 18,8 millioner passagerer.

Ifølge undersøgelsen af ​​Skytrax, der dækker både flyselskaber og lufthavne, var Istanbul Lufthavn en af ​​de 19 stjerner blandt verdens lufthavne på sikkerhedsvurderingslisten Kovid-5.

Som det 5. globale transfer hub i verden efter Istanbul lufthavn, Doha Hamad International Airport, Hong Kong International Airport, München Airport, Seoul Incheon International Airport, Shanghai Pudong International Airport, Singapore Changi Airport og Tokyo Narita International Airport fandt sted.

Der blev ikke foretaget nogen garantibetaling for Istanbul lufthavn sidste år

I meddelelsen fra generaldirektoratet for DHMI blev det anført, at beskyldningerne om, at der blev foretaget en garantibetaling til Istanbul Lufthavn i 2020, ikke afspejler sandheden, og følgende blev registreret:

”Der blev ikke foretaget nogen garantibetalinger til Istanbul Lufthavn i 2020. Istanbul lufthavn, der forsøges sortgjort, er af EUROCONTROL erklæret som den travleste lufthavn i Europa i epidemien. " blev evalueret.

Transport- og infrastrukturminister, Adil Karaismailoğlu, sagde i sin Twitter-konto om emnet, "På trods af den grundløse retorik blev Istanbul Lufthavn den lufthavn med det højeste antal flyvninger i Europa i marts 17 med 407 flyvninger. Denne stolthed er for os alle. " brugte udtrykkene.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar