TEI er blevet udvalgt til den forretning, som kvindelige medarbejdere værdsætter mest

Det firma, der værdsætter de fleste af sine kvindelige medarbejdere, blev valgt.
Det firma, der værdsætter de fleste af sine kvindelige medarbejdere, blev valgt.

TEI blev valgt som den virksomhed, der mest værdsætter kvindelige medarbejdere for tredje gang i træk af World Aviation Women's Institute.Begivenhederne arrangeret inden for rammerne af Aviator Women's Week, der er blevet fejret hvert år siden 2010 for at være en kilde til inspiration især for kvindelige studerende og introducere luftfartsindustrien, fandt sted i år under pandemiske forhold. Efter at have været vært for kvindelige studerende på sin campus i tidligere år, organiserede TEI sine begivenheder online i år. Over 2000 mennesker TEI YouTube Spørgsmålene fra kvindelige studerende blev besvaret i et online-interview, hvor TEI Human Resources and Administrative Affairs Director Yeliz Çetinkaya, TEI Turboshaft System Design Integration Manager Fatoş Bahar Çekyay og TEI Quality System and Certification Technical Leader Ayşin Özkan deltog. Forskellige gaver blev givet til deltagerne med et quizshow arrangeret efter samtalen.

For ikke at glemme sine kvindelige medarbejdere i denne uge, som omfattede kvindedag, gav TEI gaver til alle sine kvindelige medarbejdere og tog fotos til minde om dagen ved at skabe et fotohjørne.

TEU talte ofte med sin første underskrift, hvis fremstilling bidrager til de globale luftfarts- og luftfartsmotorfelter Tyrkiet; Hun beviste endnu en gang den værdi, hun giver sine medarbejdere med denne pris, hun vandt ved at skille sig ud blandt hundreder af virksomheder fra 52 forskellige lande, der deltog i World Women of Aviation Week.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar