Doğan Trend Otomotiv lancerer forudbestillingsapplikation til fast pris

Hav din bil klar, når du er i en nødsituation i løbet af hele lukningsperioden
Hav din bil klar, når du er i en nødsituation i løbet af hele lukningsperioden

Doğan Trend Otomotiv fortsatte med at tilbyde specielle tilbud for at imødekomme de stigende individuelle mobilitetsbehov i pandemiperioden, og som er gyldig indtil slutningen af ​​maj for alle de bil- og motorcykelmærker, den repræsenterer i løbet af fuld nedlukningsperiode, der varer indtil morgenen den 17. maj.Inden for rammerne af denne applikation betaler kunder et reservationsgebyr på 5 tusind TL for Suzuki-mærkebiler og 2 tusind TL for Vespa, Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, KYMCO motorcykler og elektriske Silence-modeller repræsenteret af Doğan Trend Otomotiv og kan modtage uændret .

Doğan Trend Otomotiv, under taget af Doğan Holding, der med succes repræsenterede verdens førende bil- og motorcykelmærker i vores land, tilføjede en ny til sine applikationer, der står hos forbrugerne for at imødekomme det stigende behov for individuel mobilitet i pandemiperioden. Doğan Trend Otomotiv, som fortsat vil tilbyde mobilitet gennem online- og telefonkanaler i den periode, hvor foranstaltningerne stiger, giver en prisgaranti, der gælder for Suzuki-brandede biler og alle motorcykelmærker, den repræsenterer i den fulde nedlukningsperiode, der varer indtil morgenen af 17. maj. Udtryk for, at den annoncerede fulde lukning er en nødvendig og endda en uundgåelig foranstaltning for en sundere og mere fredelig sommersæson, sagde Doğan Holding Automotive Group Company CEO Kağan Dağtekin, ”Vi er lukkede, men vær sunde. Vi vil gøre det bedste med de tilgængelige midler, vi vil være hurtige. Vi har alle travlt de sidste par dage. Vores kunder forsøger at bringe deres krav frem, men tolden er intens, vores logistikpartnere holder næppe med den nuværende efterspørgsel. Derfor kunne vi i dagene før lukningen ikke imødekomme kravene fra mange af vores kunder af logistiske grunde. På den anden side ønsker vores kunder at sikre 'pris og udbud' ved at forudse den efterspørgsel, der vil stige efter lukningen, ”tilføjede han.

Udarbejdet i overensstemmelse med kundens forventninger: "Når din bil åbnes, gør dig klar!" I applikationen, der blev lanceret med sloganet, vil kunderne drage fordel af prisfastsættelse og prioriteret køretøjsforsyning indtil udgangen af ​​maj med et reservationsgebyr på 5 tusind TL for Suzuki-mærkebiler og 2 tusind TL for motorcykler. Til applikationen, der er begrænset med lagre, yder alle salgsteams support hjemmefra inden for deres normale arbejdstid i den fulde nedlukningsperiode.

Inden for anvendelsesområdet for Suzuki biler og motorcykler og Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, KYMCO og Silence motorcykler udfylder de, der ønsker at drage fordel af fordelagtige tilbud, anmodningsformularen på hjemmesiden for det brand, de er interesseret i. Efter kort tid kontakter kundens repræsentant telefonen. Således begynder købsprocessen, og kundens repræsentant giver forbrugeren oplysninger om den forhandler, hvorfra køretøjet skal leveres. I sidste trin drager forbrugeren fordel af den prisgaranterede købskampagne ved at overføre reservationsprisen til den forhandler, som køretøjet skal leveres til.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar