Forpligtelsen til at komme til byens centrum for at få et Izmirim-kort er udført

Forpligtelsen til at komme til byens centrum for at få et kort er forbi.
Forpligtelsen til at komme til byens centrum for at få et kort er forbi.

İzmir Metropolitan Municipality ESHOT Generaldirektorat har gennemført forpligtelsen for beboere i de omkringliggende distrikter til at komme til byens centrum for at modtage et personlig İzmirim-kort. Izmirim Card Mobile Service Vehicle, der vil betjene studerende, lærere, 60 år, over 65 år, handicappede, veteraner og slægtninge til martyrer, vil blive taget i brug fra den 12. april.



Izmir Metropolitan Municipality ESHOT Generaldirektorat har taget i brug det mobile servicekøretøj, efter at fem nye personaliserede kortapplikationscentre blev åbnet i forskellige dele af byen. Takket være køretøjet, der er bygget i ESHOT-værksteder, behøver beboere i ikke-storbyområder ikke at komme til byens centrum for at få et kort. Studerende, lærer, alder 60, over 65 år, handicappede, veteran- og martyrrelative Izmirim-kort udstedes inden for fem minutter.

Det første stop er Aliağa

İzmirim Kart Mobile Service Vehicle begynder at køre fra 12. april, og dets første stop er Aliağa. Senere vil det mobile servicekøretøj, der tjener i distrikterne Menemen, Torbalı og Mendereste, tjene på sommerresorts om sommeren. Arbejdsplanen for køretøjet og de point, det vil tjene, vil blive annonceret regelmæssigt fra de sociale mediekonti fra Generaldirektoratet for ESHOT.

Servicepunkt steg til 7

ESHOT har udvidet sin personaliserede Izmirim-korttjeneste, som den tidligere kun leverede i Card Center i Konak og i kortenheden under Konak Floor Parking, med fem nye enheder åbnet i forskellige dele af byen det sidste år. Nye enheder; Det tjener ved Bostanlı Færgeterminal, F.Altay Transfer Center, Bornova Metro Transfer Station, Hilal Transfer Center og Üçyol Metro Station. Lokale serviceenheder i de omkringliggende distrikter, der er tilknyttet Izmir Metropolitan Municipality, modtager fortsat personlige Izmirim-kortansøgninger fra borgere.

Hvad kræves der for ansøgning?

I enhederne; Studerende, lærere, 60 år, over 65 år, handicappede, veteraner og martyrrelaterede Izmirim-kort gives. Identitet og et biometrisk foto er nok til applikationen. De, der ønsker at få et handicappet Izmirim-kort, skal indsende en godkendt kopi af sundhedsrådets rapport, der viser, at de er 40 procent eller mere handicappede. Borgere over 65 år, handicappede, veteraner og slægtninge til martyrer kan få deres Izmirim-kort gratis.

HES-kode skal defineres

I henhold til cirkulæret, der er udstedt af Ministeriet for Indre Anliggender inden for rammerne af bestræbelserne på at bekæmpe pandemien, kan køretøjer med offentlig transport kun gå ombord med Izmirim Cards, hvis HES-kode er defineret. Borgere, der modtager et nyt kort, kan indtaste deres HES-koder på deres Izmirim-kort ved at logge ind på hjemmesiden til hes.eshot.gov.tr. Medarbejdere, der betjener i Izmirim Card-enheder, kan også definere HES-koden i tilfælde af efterspørgsel.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar