Generaldirektoratet for motorveje til at rekruttere 14 tidligere straffe

Generaldirektoratet for Highways
Generaldirektoratet for Highways

For at blive ansat på de arbejdspladser, der er tilknyttet General Directorate of Highways under en ubestemt permanent ansættelseskontrakt; I alt 14 ex-fanger eller arbejdere, der er såret i kampen mod terrorisme (TMY), vil blive rekrutteret.Tyrkiets Arbejds- og Beskæftigelsesagenturs provinsdirektorat vores anmodning vil blive annonceret den 26 og vil forblive i den åbne jobannonce i 04 dage. Krav om forhold i kølvandet status kandidater inden for 2021 dage fra datoen for offentliggørelse af Tyrkiets Arbejds- og Arbejdsformidlingskontor provinsielle annonce / eller filial http://www.iskur.gov.tr kan søge via internetadressen.

De punkter, der skal overvejes af de kandidater, der vil ansøge, er specificeret i afsnittet med betingelser og forklaringer, der skal søges efter dem, der vil blive taget som tidligere domfældt-TMY nedenfor.

For detaljer om annonce KLIK HER

Generaldirektoratet for motorveje ansætter tidligere dommerarbejdere
Generaldirektoratet for motorveje ansætter tidligere dommerarbejdere

Betingelser og forklaringer, der skal søges for dem, der vil blive ansat som tidligere straffedømte TMY-arbejdere:

1.Kandidater, der opfylder kravene i anmodningen inden for 5 dage fra offentliggørelsesdatoen for meddelelsen fra İŞKUR provinsdirektorater / servicecentre, servicepunkter eller https://esube.iskur.gov.tr vil være i stand til at ansøge ved at logge på linket “Job Seeker” via deres internetadresse med deres TR identitetsnummer og adgangskode. Ansøgninger forlænges indtil udgangen af ​​den første arbejdsdag efter ansøgningsfristen.

2.Forudsat at de ikke er dømt for forbrydelser mod statens sikkerhed, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og dens funktion, forbrydelser mod nationalt forsvar, forbrydelser mod statens hemmeligheder og spionage, seksuelt overgreb eller seksuelt misbrug af barnet, selvom de er benådet fængsel i et år eller mere for en bevidst begået forbrydelse eller underslæb, afpresning, bestikkelse, tyveri, bedrageri, forfalskning, misbrug af tillid, svigagtig konkurs, budrigning, rigning til udførelsen af ​​handlingen, aktiver, der stammer fra forbrydelsen, uanset Straffens varighed Blandt dem, der er dømt for hvidvaskning af deres værdier eller smugling, dem, der afsluttede deres straffe, dem, der er suspenderet på prøve, dem, der blev løsladt på prøve, dem, der dokumenterer deres status med deres ex-fængselsattest, eller dem, der blev såret i kampen mod terrorisme på en måde, der ikke kan betragtes som ugyldige: Militærlov nr. 21 af 6/1927/1111 eller 16/6/1927 af dem, der blev såret i henhold til loven om reserveofficerer og Reserve militærofficerer dateret 1076/12/4 og nummereret 1991 og som blev såret på en måde, der ikke kan betragtes som ugyldige som følge af årsagerne og virkningerne af terrorhændelser (Ændret sætning: RG-3713). / 21 / 6-8 ) medicinsk rapport v For at dokumentere deres situation med kommandobrevet, der viser, at han blev såret i kampen mod terrorisme (Ændret sætning: RG-2014/29080 / 6-8),

3.Tyrkisk udenlandsk adelig nr. 2527 af dem kan frit erhverv og kunst i Tyrkiet, offentlige, private organisationer eller berøre bestemmelserne i loven om registrering At være ansat i erhvervslivet for at være tyrkisk statsborger, for at være i aldersgruppen 18-35 år,

4.Ikke frataget offentlige rettigheder (TPC 53 / a-artikel)

5.Afsluttet militærtjeneste, fritaget eller udsat (for mandlige kandidater),

6.Efter at have taget KPSS eksamen

7.Ikke modtager pension, alders- eller invalidepension fra nogen socialsikringsinstitution,

8.Kandidater bør ikke have nogen hindring for at arbejde på skift.

9Kandidater bør ikke have nogen sundhedsmæssige problemer, der forhindrer dem i at udføre deres opgaver kontinuerligt. (De, der har succes i eksamen og er udnævnt, vil blive ansat som en retarbejder.)

10.Fra den sidste dag i ansøgningen skal kandidaterne have den ønskede uddannelsesstatus og særlige betingelser i overensstemmelse med den krævede titel.

11.Kandidater, der er berettiget til at aflægge eksamen med eksamensdato, -tid og -sted, vil blive annonceret i meddelelsessektionen på vores institutions hjemmeside (www.kgm.gov.tr). Denne meddelelse er karakter af en meddelelse, og der vil ikke blive givet nogen yderligere meddelelse til den pågældende adresse via mail.

12.Kandidater på den endelige liste til den mundtlige eksamen hvilke dokumenter der skal indsendes, dokumentleveringssted, datoer og andre informationsprocedurer vil blive annonceret senere i meddelelsessektionen på vores generaldirektorats websted (www.kgm.gov.tr), yderligere skriftlige meddelelser vil ikke blive givet til kandidaterne.

13.Som et resultat af den mundtlige eksamen, kandidater, der har succes som rektor og erstatning; Det vil blive annonceret i afsnittet om meddelelser på vores generaldirektorats websted (www.kgm.gov.tr), og kandidaterne vil ikke blive underrettet skriftligt.

14.Vi forbeholder os retten til at ugyldiggøre ansøgningen fra dem, der afgiver falske dokumenter eller afgive en erklæring, til at anlægge sag vedrørende annullering af rekrutteringsprocessen, til at indgive en strafferetlig klage over disse personer til den offentlige anklagemyndighed for at anvende de relevante bestemmelser i den tyrkiske straffelov.

15.Den medarbejder, der er udpeget, kan ikke anmode om overførsel til en arbejdsplads i en anden provins i 5 år.
4. Ikke frataget offentlige rettigheder, (TCK artikel 53 / a)

16.De hyrede 160,71 TL. Startes med en ren løn. Prøveperioden for de arbejdere, der skal rekrutteres, er 60 dage; Ansættelseskontrakter for dem, der fejler inden for prøvetiden, ophører.

17. Hvis det senere afsløres, at kandidaterne, der har succes i eksamen, ikke opfylder ovenstående betingelser, er deres eksamen ugyldig.

18.Kandidater kan gøre indsigelse mod eksamensudvalget inden for 5 (fem) arbejdsdage efter offentliggørelsen af ​​resultaterne. Indsigelser afsluttes inden for 5 (fem) arbejdsdage efter, at de når eksamensudvalget, og de relevante parter underrettes skriftligt. Andragendet uden TR-ID-nummer, navn, efternavn, underskrift og adresse, indsigelsen pr. Fax og de indsigelser, der er fremsat efter udløbsdatoen, tages ikke i betragtning.

19.Kandidater, der er berettigede til at tiltræde, indsender de anmodede dokumenter personligt indtil den dato, der skal specificeres senere. Ansøgninger fremsendt med post, fragt eller kurer vil ikke blive taget i betragtning. De, der ikke er i stand til at aflevere deres dokumenter på grund af sygdom eller fødselsundskyldning (forudsat at de indsender en fødselsrapport eller en sygerapport, der angiver deres tilstand), vil være i stand til at aflevere deres dokumenter gennem deres pårørende. Kandidater, hvis dokumenter modtages, får en skriftlig meddelelse for at starte deres opgaver. Fødsel, sygdom osv. er ude af stand til at komme af grunde; Hvis de bekræfter denne situation, vil de blive bedt om at starte deres pligt efter afslutningen af ​​deres juridiske undskyldninger. De, der ikke påbegynder deres arbejde inden for 15 dage på trods af deres udnævnelse, dem, der afslutter deres job inden for prøvetiden, dem, der ikke indsender dokumenter inden for den specificerede tidsperiode, udnævnes fra reservelisten i overensstemmelse med bestemmelserne i ovennævnte forordning, i stedet for dem, der afviser eller som er fast besluttet på ikke at opfylde ansøgningskravene.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar