Generaldirektoratet for motorveje til at rekruttere 3 handicappede arbejdstagere

Generaldirektoratet for Highways
Generaldirektoratet for Highways

For at blive ansat på de arbejdspladser, der er tilknyttet General Directorate of Highways under en ubestemt permanent ansættelseskontrakt; I alt 3 handicappede arbejdstagere vil blive ansat.Tyrkiets Arbejds- og Arbejdsformidlingsagenturs provinsielle direktorat vores anmodning vil blive annonceret den 26 og vil forblive i den åbne jobannonce i 04 dage.

Efterspørgselsbetingelser i kølvandet status kandidater inden for 5 dage fra datoen for offentliggørelsen af ​​Tyrkiets Arbejds- og Arbejdsformidlingsagenturs provinsielle annonce / eller filialen http://www.iskur.gov.tr De kan ansøge via internetadressen. De punkter, der skal tages i betragtning af de kandidater, der ønsker at indgive en ansøgning, fremgår af nedenstående betingelser og forklaringer for at blive ansat som handicappet arbejdstager.

For detaljer om annonce KLIK HER

Generaldirektoratet for motorveje til at ansætte handicappede

Betingelser og forklaringer, der skal søges for dem, der vil blive ansat som handicappede:

1.Kandidater, der opfylder kravene i anmodningen inden for 5 dage fra offentliggørelsesdatoen for meddelelsen fra İŞKUR provinsdirektorater / servicecentre, servicepunkter eller https://esube.iskur.gov.tr vil være i stand til at ansøge ved at logge på linket “Job Seeker” via deres internetadresse med deres TR identitetsnummer og adgangskode. Ansøgninger forlænges indtil udgangen af ​​den første arbejdsdag efter ansøgningsfristen.

2.Forbrydelser mod statens sikkerhed, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og dens funktion, forbrydelser mod nationalt forsvar, forbrydelser mod statshemmeligheder og spionage, underslæb, afpresning, bestikkelse, tyveri, svig, forfalskning, misbrug af tillid, svigagtig konkurs, ikke til blive dømt for forbrydelser fra forseelser, svig i forbindelse med udførelsen af ​​handlingen, hvidvask af aktiver, der stammer fra forbrydelsen eller smuglingen

3.Tyrkisk udenlandsk adelig nr. 2527 af dem kan frit erhverv og kunst i Tyrkiet, offentlige, private organisationer eller berøre bestemmelserne i loven om registrering At være ansat i erhvervslivet for at være tyrkisk statsborger, for at være i aldersgruppen 18-35 år,

4.Ikke frataget offentlige rettigheder (TPC 53 / a-artikel)

5.Afsluttet militærtjeneste, fritaget eller udsat (for mandlige kandidater),

6.Efter at have taget EKPSS eksamen

7.Ikke modtager pension, alders- eller invalidepension fra nogen socialsikringsinstitution,

8.Kandidater bør ikke have nogen hindring for at arbejde på skift.

9.Kandidater bør ikke have nogen sundhedsmæssige problemer, der forhindrer dem i at udføre deres opgaver kontinuerligt. (De, der har succes i eksamen og er udnævnt, vil blive ansat som en retarbejder.)

10.Fra den sidste dag i ansøgningen skal kandidaterne have den ønskede uddannelsesstatus og særlige betingelser i overensstemmelse med den krævede titel.

11.Kandidater, der er berettiget til at aflægge eksamen med eksamensdato, -tid og -sted, vil blive annonceret i meddelelsessektionen på vores institutions hjemmeside (www.kgm.gov.tr). Denne meddelelse er karakter af en meddelelse, og der vil ikke blive givet nogen yderligere meddelelse til den pågældende adresse via mail.

12.Kandidater på den endelige liste til den mundtlige eksamen hvilke dokumenter der skal indsendes, dokumentleveringssted, datoer og andre informationsprocedurer vil blive annonceret senere i meddelelsessektionen på vores generaldirektorats websted (www.kgm.gov.tr), yderligere skriftlige meddelelser vil ikke blive givet til kandidaterne.

13.Som et resultat af den mundtlige eksamen, kandidater, der har succes som rektor og erstatning; Det vil blive annonceret i afsnittet om meddelelser på vores generaldirektorats websted (www.kgm.gov.tr), og kandidaterne vil ikke blive underrettet skriftligt.

14.Vi forbeholder os retten til at ugyldiggøre ansøgningen fra dem, der afgiver falske dokumenter eller afgive en erklæring, til at anlægge sag vedrørende annullering af rekrutteringsprocessen, til at indgive en strafferetlig klage over disse personer til den offentlige anklagemyndighed for at anvende de relevante bestemmelser i den tyrkiske straffelov.

15.Den medarbejder, der er udpeget, kan ikke anmode om overførsel til en arbejdsplads i en anden provins i 5 år.

16De hyrede 160,71 TL. Startes med en ren løn. Prøveperioden for de arbejdere, der skal rekrutteres, er 60 dage; Ansættelseskontrakter for dem, der fejler inden for prøvetiden, ophører.

17.Hvis det senere afsløres, at kandidaterne, der har succes i eksamen, ikke opfylder ovenstående betingelser, er deres eksamen ugyldig.

18.Kandidater kan gøre indsigelse mod eksamensudvalget inden for 5 (fem) arbejdsdage efter offentliggørelsen af ​​resultaterne. Indsigelser afsluttes inden for 5 (fem) arbejdsdage efter, at de når eksamensudvalget, og de relevante parter underrettes skriftligt. Andragendet uden TR-ID-nummer, navn, efternavn, underskrift og adresse, indsigelsen pr. Fax og de indsigelser, der er fremsat efter udløbsdatoen, tages ikke i betragtning.

19.Kandidater, der er berettigede til at tiltræde, indsender de anmodede dokumenter personligt indtil den dato, der skal specificeres senere. Ansøgninger fremsendt med post, fragt eller kurer vil ikke blive taget i betragtning. De, der ikke er i stand til at aflevere deres dokumenter på grund af sygdom eller fødselsundskyldning (forudsat at de indsender en fødselsrapport eller en sygerapport, der angiver deres tilstand), vil være i stand til at aflevere deres dokumenter gennem deres pårørende. Kandidater, hvis dokumenter modtages, får en skriftlig meddelelse for at starte deres opgaver. Fødsel, sygdom osv. er ude af stand til at komme af grunde; Hvis de bekræfter denne situation, vil de blive bedt om at starte deres pligt efter afslutningen af ​​deres juridiske undskyldninger. De, der ikke påbegynder deres arbejde inden for 15 dage på trods af deres udnævnelse, dem, der afslutter deres job inden for prøvetiden, dem, der ikke indsender dokumenter inden for den specificerede tidsperiode, udnævnes fra reservelisten i overensstemmelse med bestemmelserne i ovennævnte forordning, i stedet for dem, der afviser eller som er fast besluttet på ikke at opfylde ansøgningskravene.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar