Hvad er Ramadan-forbudene? Er der et udgangsforbud under Ramadan? Er der fuldstændig lukning under Ramadan?

Hvad er forbudene for måneden Ramadan? Er der udgangsforbud i Ramadan?
Hvad er forbudene for måneden Ramadan? Er der udgangsforbud i Ramadan?

Præsident Erdoğan meddelte efter kabinetmødet, hvor der blev truffet beslutninger inden for rammerne af bekæmpelse af Corona-viruset, at der anvendes et udgangsforbud i weekender i hele landet i hele Ramadan-måneden.

Udgangsforbud i weekendenIfølge udsagn fra sidste øjeblik fremsat af præsident Recep Tayyip Erdoğan efter regeringsmødet; "(Ramadan-måned) I denne velsignede måned vil vi pålægge udgangsforbud i weekender over hele landet." udtryk blev brugt. I denne sammenhæng vil et udgangsforbud være begrænset i weekender over hele landet under Ramadan. Kun i Tyrkiet under Ramadan for at begrænse ydelsesrestauranter og caféer.

Hvornår begynder Ramadan-måneden?

Måneden Ramadan 2021 starter den 13. april. Det slutter også den 12. maj.

Hvornår er Ramadan-festen i 2021?

Det starter torsdag den 13. maj.

Det slutter lørdag den 15. maj.

Nye forholdsregler for Ramadan-måneden

Højdepunkter fra udtalelser fra præsident Recep Tayyip Erdoğan er som følger;

 • I Ramadan-måneden vil vi bringe nogle ofre sammen. I løbet af denne velsignede måned anvender vi udgangsforbud i weekender over hele landet.
 • Kun virksomheder som restauranter og kaffebarer i hele Tyrkiet under Ramadan for at begrænse deres tjenester til servicepakken.
 • Igen i løbet af Ramadan-måneden afholdes begivenheder som iftar og sahur ikke overalt i landet. Ud over de eksisterende understøttelser giver vi nogle bidrag til operatører som restauranter og caféer, der vil blive berørt af denne praksis.
 • I april og maj, inden for rammerne af normalisering og ubetalt orlovsansøgning, påtager vi os præmiebyrden for vores restaurant- og cafémedarbejdere, der ikke kan drage fordel af forsikringspræmiesupport, og vi betaler også 1500 TL pr. Person kontant.
 • I alle områder af vores borgere med en halloween-gönlümüz kan vi leve vores frihed ved Tyrkiet i denne proces for at opnå et foto, jeg opfordrer til forsigtighed og præcision.
 • Desværre har antallet af provinser i den røde kategori, som udgør en meget høj risikogruppe, nået 58 byer, der udgør firs procent af vores befolkning.
 • På baggrund af de data, vi har, og de evalueringer, vi foretog, besluttede vi at dele følgende problemer med vores nation i dag.
 • Tyrkiets portforbudsbegrænsninger hele aftenen 21.00:5.00 og fortsætter kl. XNUMX om morgenen hver dag i ugen
 • I provinserne i den røde kategori fortsætter weekendforbudet, der kun anvendes søndag, nu lørdage og søndage.
 • Diner, en restaurant, med en kapacitet på 50% og vil være i stand til at operere i overensstemmelse med de regler, der er specificeret i alle andre dele af Tyrkiet uden at skelne mellem virksomheder som caféerfarver.
 • Pakkeservicen fortsætter i sin nuværende tilstand efter lukketid og på udgangsdagene.

Tarawih-bønner vil blive udført i huse, ikke i moskeer

Ved at understrege, at faren for epidemien i hele verden og antallet af sager og dødsfald fortsætter med at stige, fortsatte Ali Erbaş sine ord som følger:

”Som et resultat af de mangesidede evalueringer, vi foretog, og de mangesidede konsultationer med de autoriserede organer i vores stat, især vores sundhedsministerium, besluttede vi, at det er mere passende at udføre vores tarawih-bønner i vores hjem, ikke i moskeer under de nuværende forhold. Naturligvis ville vores hjerter have os til at udføre vores tarawih-bønner i vores moskeer og opleve den glæde i vores moskeer med vores børn og børn. På grund af faren for epidemisk sygdom, nødvendigheden af ​​at opholde sig i et lukket område i lang tid i tarawih bøn og tilstedeværelsen af ​​tilfælde, der ikke viser nogen symptomer, vil vi udføre vores tarawih bønner i vores hjem, som vi gjorde sidste år. Selvfølgelig er det smertefuldt og trist. Det er virkelig smertefuldt for mig at komme med en sådan meddelelse, men sundhed er meget vigtigt. "

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar