Processen med indsigelse mod Kanal Istanbul-projektudviklingsplanerne startede

Indsigelsesprocessen mod kanalen istanbul-projektets zoneplan er startet
Indsigelsesprocessen mod kanalen istanbul-projektets zoneplan er startet

Kanal Istanbul-reguleringsplaner blev godkendt af ministeriet for miljø og urbanisering og blev suspenderet. Istanbulitter vil være i stand til at bruge deres ret til at gøre indsigelse mod planerne indtil 24. april. Indvendinger http://www.kanal.istanbul Tilgængelig fra hjemmesiden.En ny proces er begyndt i Kanal Istanbul-projektet, kendt som det skøre projekt. Ministeriet for miljø og urbanisering godkendte og suspenderede planerne for Canal Istanbul og Yenişehir Reserve-området den 25. marts.

Planer, der dækker 9 distrikter, nemlig Arnavutköy, Başakşehir, Avcılar, Küçükçekmece, Bakırköy, Eyüp, Bağcılar, Esenler og Bayrampaşa, vil påvirke et område på 90 tusind fodboldbaner. Kanal Istanbul-projektet, der irreversibelt vil ødelægge eksisterende landbrug, skov, græsarealer og vandressourcer, er imod mange forskere.

TILGANGSPERIODE TIL 24. APRIL

Istanbul-beboere, der ønsker at bruge deres ret til at gøre indsigelse mod de suspenderede Kanal Istanbul-revisionsplaner, downloader og underskriver andragendet fra hjemmesiden www.kanal.istanbul. istanbul@csb.gov.tr eller leveret i hånden til Istanbul provinsdirektorat for miljø og urbanisering Ataşehir servicebygning. Appelfristen udløber den 24. april 2021.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar