Izmir Metropolitan Municipality vil købe 100 brandmænd

Izmir Buyuksehir kommunes formandskab vil rekruttere brandvæsen
Izmir Buyuksehir kommunes formandskab vil rekruttere brandvæsen

For at blive ansat i Izmir Metropolitan Municipality, underlagt lov om embedsmænd nr. 657; I henhold til bestemmelserne i kommunens brandvæsenforordning rekrutteres embedsmænd til de ledige stillinger, der er angivet nedenfor, forudsat at de har titlen, klassen, karakteren, antallet, kvalifikationerne, KPSS-scoretypen, KPSS-basescore og andre forhold.

rækkenIngen

personale

Titel

Hizmet

klasse

personale

grad

personale

stykke

kvalifikationer Køn KPSS

score

Type

KPSS

Vurderinger

     1 Erie Fire GPP 11 50 Uddannet fra et af brandbekæmpelses- og brandsikkerhedsfeltet og grene af gymnasier. At have mindst (C) klasse kørekort Kvinde mand P94 Minimum 60 point
2 Erie Fire GPP 10 50 Uddannet fra et af brandprogrammerne og brandsikkerhed, brandbekæmpelse og civilforsvar, civilforsvar og brandbekæmpelse. At have mindst (C) klasse kørekort Kvinde mand P93 Minimum 60 point

GENERELLE OG SÆRLIGE BETINGELSER

De generelle og specielle betingelser, der skal følges i ansøgningerne til de ledige brandvæsenkadrer i Izmir Metropolitan Municipality, er som følger.

GENERELLE BETINGELSER FOR ANVENDELSE

Kandidater, der vil ansøge om at blive udnævnt til de annoncerede brandvæsenkadrer, skal have følgende generelle betingelser angivet i underafsnit (A) i artikel 657, stk. 48, i tjenestemandslov nr. XNUMX.

 • At være tyrkisk statsborger.
 • Ikke at blive berøvet de offentlige rettigheder.
 • Selvom perioderne i artikel 53 i den tyrkiske straffelov er forbi; lovovertrædelser mod statens sikkerhed, selvom han er dømt til et år eller mere for en bevidst lovovertrædelse eller amnesti, overtrædelser af den forfatningsmæssige orden og dens funktion, underslag, korruption, bestikkelse, tyveri, svig, svig, misbrug af tillid, svig ikke for at blive dømt for konkurs, ondskab i bud, ondskab i udførelsen af ​​handlingen, hvidvaskning af penge eller smugling.
 • For mandlige kandidater med hensyn til militær status; Ikke at have nogen interesse i militærtjeneste eller ikke have nået militærtjenestealderen, eller, hvis han / hun har nået militærtjenestealderen, at have afsluttet aktiv eller udsat militærtjeneste eller at blive overført til reserveklassen.
 • Ikke har psykisk sygdom eller fysisk handicap, der kan forhindre ham i at udføre sin pligt kontinuerligt.
 • For at imødekomme de øvrige ansøgningskrav til de annoncerede stillinger.

ANVENDELSE SÆRLIGE VILKÅR

 • For at imødekomme uddannelseskravene for de annoncerede brandmandskadre fra den skole, de dimitterede fra, og for at have den minimum KPSS-score, der er angivet i typen af ​​score over for det personale, der skal rekrutteres til 2020-personalevalgseksamen
 • Vejning og måling skal være mindst 1.67 meter for hanner, mindst 1.60 meter for hunner på tom mave, på tom mave og mindst 1 meter for kvinder, og der er ingen forskel på mere end 10 kg (+, - ) mellem delen med en højde på mere end 30 meter og vægten og XNUMX være under alderen. Højde- og vægtbestemmelser foretages af vores kommune.
 • Sundhedsmæssigt skal de overholde brandvæsenets arbejdsforhold, forudsat at de ikke har fobi som lukket rum, smalt rum og højde.
 • At have mindst (C) klasse kørekort givet ved bestemmelserne i Highways Traffic Law dateret 13/10/1983 og nummereret 2918 og specificeret i kvalifikationsafsnittet i tabellen.
 • Må ikke fjernes fra de offentlige institutioner og organisationer, som han tidligere har arbejdet med af disciplinære eller moralske grunde.

DOKUMENTER, DER ANMODES OM KANDIDATER UNDER ANVENDELSEN

Ansøgningsskemaet fås fra vores institution eller fra hjemmesiden for vores kommune, izmir.bel.tr.

Følgende dokumenter vedlægges ansøgningsskemaet.

 • Fotokopi af identitetskort eller identitetskort,
 • Original, notariseret kopi af eksamensbevis eller eksamen, eller en QR-kodetryk fra E-Government (kopier kan certificeres af vores kommune, forudsat at originalen er indsendt),
 • Original eller notariseret kopi af ækvivalensbeviset for udenlandske skolekandidater (kopier kan certificeres af vores kommune, forudsat at originalen er indsendt),
 • Original eller notariseret kopi af kørekortet (kopier kan certificeres af vores kommune, forudsat at originalen er indsendt),
 • Computerudskrift af KPSS-resultatdokument med verifikationskode taget fra OSYM-webstedet,
 • Erklæring om ikke-militærtjeneste for mandlige kandidater,
 • En erklæring om, at der ikke er nogen hindring for løbende at udføre hans pligt,
 • 2 biometriske fotografier (hvoraf 1 indsættes på formularen),

ANVENDELSESPLAN, DATO, METODE OG VARIGHED

Kandidater for at tage den mundtlige og praktiske eksamen;

 • Fra 05.2021 til 28.05.2021, Sammen med ansøgningsskemaet og de ovennævnte dokumenter har İzmir Metropolitan Municipality Fire Brigade Training Branch Directorate Şehit Er Mehmet Çadırcı Cad. Nej: 50 Şirinkapı Buca İZMİR, de ansøger personligt inden for arbejdstiden og gennemfører ansøgningsprocessen.
 • Ansøgninger fremsendt med post, post eller anden måde accepteres ikke.
 • Ansøgninger foretaget med ufuldstændige oplysninger og dokumenter eller uden kvalifikationer vil ikke blive vurderet.

EVALUERING AF ANSØGNINGERNE - MEDDELELSE OM DEN ANTAGNE ANSØGNING

 • C. Ved at kontrollere kompatibiliteten af ​​ID-nummer og OSYM-poster, rangeres kandidaterne efter deres KPSS-scorer, startende fra kandidaten med den højeste score, fem gange antallet af ledige stillinger, der udnævnes, kandidaterne vil blive inviteret til mundtlig og ansøgt eksamen.
 • Andre kandidater, der har samme score som den sidste kandidat, der blev inviteret til eksamen, vil blive inviteret til eksamen.
 • Kandidater, der er berettiget til at tage eksamen, har deres KPSS-score og eksamenssted og -tid efter evalueringen af ​​ansøgningerne. 06.2021 hjemmesiden for vores kommune den http://www.izmir.bel.tr vil blive annonceret kl.
 • Kandidater, hvis ansøgninger accepteres og indbydes til eksamen, gives af vores kommune, hvor kandidaternes identitetsoplysninger og sted og dato for eksamen er "Eksamen indgangsdokument" vil blive sendt. Dette dokument præsenteres ved indgangen til eksamen.
 • Der vil ikke blive givet nogen anmeldelse til kandidater, der ikke kan kvalificere sig til eksamen.
 • Eksamenindgangsdokumenter sendes til de kandidater, der er kvalificerede til at gå til eksamen til den adresse, der er angivet i kontaktoplysningssektionen på ansøgningsskemaet. Den adresse, der er angivet i ansøgningsskemaet, vil blive accepteret som meddelelsesadressen, og forkerte adresseunderretninger er under ansøgerens ansvar.

BELIGGENHED, TID OG EMNE FOR EKSAMEN

Mundtlig og praktisk eksamen 14.06.2021-09.07.2021 Izmir Metropolitan Kommunes brandvæsenstræningsdirektorat Şehit Er Mehmet Çadırcı Cad. Nej: 50 Şirinkapı Buca, İZMİR. Eksamen starter kl. 09.00:XNUMX.

Hvis den mundtlige og praktiske eksamen ikke kan afsluttes samme dag, fortsættes den næste dag.

Kandidater, der ikke tager eksamen på den annoncerede eksamensdato og / eller ikke kan deltage i eksamen på grund af en undskyldning, anses for at have mistet deres ret til at tage eksamen.

Eksamen afholdes i to dele, en mundtlig og en praktisk til at måle kandidaternes viden og evner.

Mundtlig undersøgelse;

 1. Tyrkiets forfatning,
 2. Atatürks principper og historie om den tyrkiske revolution,
 3. Lov nr. 657 om embedsmænd,
 4. Grundlæggende lovgivning om lokale administrationer

Det dækker emner.

Praktisk eksamen, Det vil omfatte måling af faglig viden og evner relateret til titlen på personale og måling af egenskaber såsom kørsel og sportslig udholdenhed.

EKSAMENVURDERING - FORMÅL TIL RESULTATER

Mundtlig undersøgelse; Den består af over 25 fulde point i alt med 100 point for hvert af de ovennævnte emner, og de point, der tildeles af medlemmerne af eksamensnævnet, registreres i separate referater.

Praktisk eksamen Den består af over 100 fulde point, og de point, der tildeles af medlemmerne af eksamensrådet, registreres i separate referater.

Evaluering i eksamen; Eksamensresultatet beregnes ved at tage 40% af den mundtlige del af eksamenen og 60% af den anvendte del, og de point, der gives af medlemmerne af eksamensnævnet, registreres i en separat rapport. For at blive betragtet som vellykket i eksamenen kræves mindst 100 point ud af 60 point.

Kandidaternes kandidat til succesbestemmelse bestemmes ved at tage det aritmetiske gennemsnit af eksamensscore, der skal beregnes i henhold til ovenstående forklaring og KPSS-score.https://www.izmir.bel.tr) annonceres.

Hvis kandidaternes succesresultater er de samme, prioriteres den højere KPSS-score.

Med udgangspunkt i den højeste succes score bestemmes kandidater så mange som antallet af medarbejdere, der skal udnævnes, som hovedkandidaten. Hovedkandidatlisten vil blive annonceret på vores kommunes websted, og der vil også blive sendt en skriftlig meddelelse til dem på listen. At have en score på 60 eller derover i eksamen vil ikke udgøre en erhvervet ret for kandidater, der ikke kan komme ind i denne rangordning.

Eksamen resultater kan findes på vores institutions hjemmeside (https://www.izmir.bel.tr) skriftligt inden for syv dage efter offentliggørelsen, Mimar Sinan, Şair Eşref Blv. Der kan gøres indsigelse mod Izmir Metropolitan Municipality's Human Resources and Training Department, Officer Personnel Branch Office, der ligger på adressen Kültürpark Hol-2 Konak İzmir. Indsigelser afsluttes af eksamensudvalget inden for syv dage, og den relevante person vil blive informeret skriftligt.

Eksamen Board; Ved afslutningen af ​​eksamenen har den ret til ikke at tage nogle eller nogen af ​​de stillinger, der er annonceret i eksamensmeddelelsen, hvis succesresultaterne er lave eller ikke tilstrækkelige.

ANDRE SAGER

En meddelelse vil blive offentliggjort på internetadressen til vores institution (izmir.bel.tr) om, at de dokumenter, der anmodes om fra de kandidater, der består eksamen, udgør udnævnelsen.

Under ansøgninger og procedurer betragtes undersøgelser af dem, der viser sig at afgive falske udsagn eller skjule sandheden på nogen måde, ugyldige, og deres opgaver udføres ikke. Selv hvis udnævnelsen af ​​sådanne sager bestemmes, annulleres deres opgaver. De kan ikke gøre krav på nogen rettigheder og vil blive indgivet en kriminel klage til den offentlige anklager.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar