Kocaeli İlimtepe Connection Road Highway Crossing Bridge Construction fortsætter

Bygning af motorvejsbroen fortsætter i bugten
Bygning af motorvejsbroen fortsætter i bugten

Forbindelsesvejen İlimtepe, som blev implementeret af Kocaeli Metropolitan Municipality, fortsætter arbejderne på 1. etape. Mens den 400 meter lange del af strømforbedringsarbejdet er afsluttet, vil der også blive lavet 800 meter strømforbedrings- og passage gennemløb inden for projektets omfang. Udgravningsarbejde udføres for de to fundamentben på motorvejsbroen, hvor der hældes to fundamentbeton. Inden for rammerne af den første fase af overgangsbroen, der skal bygges på fire fundamenter i alt, blev el-ledningerne fra Hürriyet Caddesi på motorvejen fordrevet og placeret under jorden. Fortovsforvrængningerne forårsaget af forskydningsarbejdet på gaden blev elimineret.

STARTER FRA NEW YALI NabolagMetropolitan Kommune tilbyder fortsat mange projekter til borgernes service for at gøre transportnetværket i Kocaeli mere behageligt og glat. I denne sammenhæng udføres motorvejsbro, 5,2 meter dobbeltvej, drikkevand, spildevand og regnvandslinjer, strømforbedringsarbejder, fortovs- og parketbygningsarbejder inden for rammerne af den første etape af den 1 kilometer lange vej, der starter fra Körfez District Yeni Yalı Mahallesi til İlimtepe District. Der er indtil videre kørt 1.120 bunker til motorvejsbroen med en længde på 128,7 meter.

HIGHWAY CROSSING BRIDGE LADES

Inden for rammerne af İlimtepe-forbindelsesvej 1. etape fungerer der en motorvejsbro med et span på 128,7 meter til forbindelse til forbindelsen til Çamlıtepe District. Vejen fra Anadolu Döküm Junction krydses af en motorvejsbro over TEM og forbindes til Yunus Emre Street. Gade- og krydsordninger vil også blive foretaget inden for rammerne af værkerne.

FRA D-100 TIL NORMARMARA HIGHWAY

Vejen, der starter fra D-100 Yeni Yalı Mahallesi, vil passere gennem kvartererne Çamlıtepe og Yavuz Sultan Selim. Efter afslutningen af ​​de næste etaper af firesporet vej, der giver en nord-syd forbindelse mellem D-100 Highway og İlimtepe Houses, er det til formål at sikre forbindelsen af ​​Sevindikli-afkørslen fra den nordlige Marmara motorvej med D -100 motorvej.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar