MKEK Enerjitik Materialeproduktionsfacilitet åbnet

MKK produktionsanlæg for energiske materialer åbnet
MKK produktionsanlæg for energiske materialer åbnet

Præsident Recep Tayyip Erdoğan annoncerede det nye program for KOSGEB med et budget på 5 milliarder TL. At bemærke, at mikrovirksomheder og mindre virksomheder og teknologibaserede nystartede virksomheder, der arbejder i de fremstillingssektorer, der er berørt af pandemien, kan ansøge om støtte, sagde præsident Erdoğan, `` Mikrovirksomheder vil drage fordel af denne støtte op til 30 tusind TL, små virksomheder op til 75 tusind TL med 3 år, der ikke refunderes, alt rentefrit. ” sagde.Præsident Erdoğan deltog i åbningsbegivenheden og produktlanceringen af ​​Energetic Materials Production Facility på MKEK Barutsan Rocket and Explosives Factory. Vicepræsident Fuat Oktay, minister for industri og teknologi Mustafa Varank, indenrigsminister Süleyman Soylu, minister for nationalt forsvar Hulusi Akar, guvernør for Ankara Vasip Şahin, viceminister for nationalt forsvar Muhsin Dere, generaldirektør for MKE Yasin Akdere og præsident for TÜBİTAK Hasan Mandal var også til stede ved ceremonien.

Når han talte her, annoncerede præsident Erdoğan KOSGEBs nye program. Præsident Erdoğan sagde følgende:

5 BILLION TL

Vi lancerer et nyt supportprogram med et samlet budget på 5 milliarder TL gennem KOSGEB.

Denne support er primært til mikrovirksomheder og mindre virksomheder, der opererer i fremstillingssektorer, der har mistet indtægter eller har afbrudt pengestrømmen på grund af Kovid-udbruddet, men som opretholder deres beskæftigelse. Filiz-virksomheder, der opererer inden for teknologi, vil også kunne ansøge om denne support.

BEGYNDER DEN 3. MAJ

Mikrovirksomheder, små virksomheder op til 30 tusind lira, op til 75 tusind lira, vil drage fordel af denne støtte med 3 års manglende tilbagebetaling, alt sammen uden renter. Mikro- eller små virksomheder, der opfylder betingelserne i disse sektorer, kan ansøge via e-forvaltning via KOSGEB fra mandag den 3. maj.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar