Det nye stop for Cif Temizken Beautiful Project er Zincirlikuyu

Mens cif var ren, blev det nye stop for det smukke projekt Zincirlikuyu
Mens cif var ren, blev det nye stop for det smukke projekt Zincirlikuyu

IMM-præsident Ekrem İmamoğlu talte på det virtuelle reklamemøde, der blev afholdt på grund af afslutningen af ​​arrangementet, der blev udført i Zincirlikuyu Metrobus Station. At sige: "Vi ønsker at få alle til at føle, at alle, der bor i denne by, har ret til at tale i denne byadministration" sagde İmamoğlu. Vi er klar til at lytte, producere sammen og til at lykkes sammen. Det mest konkrete eksempel på dette er, at jeg nyder glæde og ære i hans liv med de smukke applikationer, vi deler i dag. I den forstand inviterer jeg alle istanbulitter, alle anerkendte institutioner og organisationer i Istanbul til denne proces. Vores 'Istanbul er din' sætning er ikke kun en sætning. ”Enhver, der bor i Istanbul, har et ansvar,” sagde han. Zincirlikuyu Metrobus Station, et af nøglepunkterne i byens transportlinje, blev omorganiseret inden for rammerne af "Cif / Clean While Beautiful" -kampagnen arrangeret af samarbejdet mellem IMM- og Unilever-virksomheder.Omfanget af "Cif / Clean While Beautiful" -kampagnen, organiseret i samarbejde med Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) og Unilever-firmaet, udvides. Et nyt projekt blev lanceret på Zincirlikuyu Metrobus Station, et af nøglepunkterne i byens transportlinje, efter applikationen "skraldelåg", der blev indsat ved bredden af ​​Bosporus og Det Gyldne Horn og vandt beundring fra borgerne . Det sidste punkt blev nået i de arbejder, der blev udført under navnet "Cif / Clean While Beautiful @ Zincirlikuyu".

İMAMOĞLU OG YILMAZ SVARER RUTKAYS SPØRGSMÅL

IMM-præsident Ekrem İmamoğlu deltog i det online introduktionsmøde for projektet. På det virtuelle introduktionsmøde, der blev afholdt med præsentationen af ​​den berømte skuespillerinde Doğa Rutkay Kamal, besvarede İmamoğlu og vicepræsidenten for Unilever Home Care-kategori Leyal Eskin Yılmaz spørgsmål fra Kamal. Understreger, at fordelene ved det samarbejde, de har realiseret med Unilever og Cif-mærket, er meget værdifulde for Istanbul, sagde İmamoğlu, ”Istanbul er en by, der har et meget tæt forhold til havet. Men desværre har vi en mangel på at holde vores have rene. “Çöpkaparlar” spiller en vigtig rolle både med hensyn til at rense vores have og øge bevidstheden ”. At minde om, at de sigter mod at øge antallet af aktive grønne områder, som offentligheden drager fordel af, sagde İmamoğlu: "I denne henseende er vi meget glade for at bringe vores byskove, livsdale og mange nye parker til byen".

"DER var behov for regulering i kæden godt"

Understreger, at overfladen af ​​fodgængerundergangsveje i Eminönü og Karaköy har ændret sig inden for rammerne af samarbejdet med virksomheden, sagde İmamoğlu: "Jeg håber, at vi altid vil beskytte dette område på en så ren, lys og rummelig måde med pleje af mennesker." Under henvisning til det faktum, at Zincirlikuyu Metrobus Station også fungerer som et vigtigt center i transportlinjen, sagde İmamoğlu, ”Der var behov for en ordning i denne region. Fordi vores stop ikke modtog meget sollys på grund af dets placering. Mørke var så at sige lidt overvældende. Takket være det arbejde, der udføres med vores vejledning, er det nu blevet til et mere rummeligt, behageligt og velordnet offentligt rum. Igen, takket være retningsskiltene, blev den forvirring, der opstod i overfyldte perioder, stort set elimineret ”.

"Deltagelse i vores borgere er meget værdifuld"

İmamoğlu udtrykte sin taknemmelighed over for Unilever-firmaet og dets medarbejdere for deres samarbejde og bidrag i byen:

”Byer er steder, der bor næsten 75-80 procent af verdens befolkning. 21. århundrede boligareal, byer. Derfor taler vi med de lokale administratorer om, at vi har interviewet, at lokale regeringer skal give verden et godt århundrede med en god model. Lokalt demokrati er et virkelig vigtigt begreb. Deltagelse, gennemsigtighed og sund fornuft, deltagelse af vores borgere og borgere i miljøbeskyttelsen er meget værdifuldt. Ellers er det ikke muligt for nogen institution at løse disse problemer alene. Der er byer på 15-20 millioner i verden. At løse disse problemer og skabe et bæredygtigt byliv kan ikke være en borgmester eller en gruppe kommunale medarbejdere. Selvfølgelig er vi den institution, der vil modernisere og dominere processen. Men byer, hvor hver borger bliver til et ansvarligt individ, kan kun være lykkelige. Vi er fast besluttede på at skabe dette. Vi er nødt til at skabe en massebevægelse i byer, hvor samfundet genererer ideer, deler og endda styrker solidaritetsånden, hvis byen er truet, hvis der er et element, der skaber en beskyttelsesmur og baner vejen for byen i en fornemmelse. "

"ALLE HAR RETTEN TIL EN STEM I BYSTYRING"

At sige, "Vi ønsker at få alle til at føle, at alle, der bor i denne by, har ret til at tale i denne byadministration" sagde İmamoğlu, "Vi ønsker, at alle skal deltage i udformningen af ​​denne by og modning af fremtiden, så samfundets ejerskabskraft øges. For ham; Vi er klar til at lytte, producere sammen og til at lykkes sammen. Det mest konkrete eksempel på dette er, at jeg nyder glæde og ære i hans liv med de smukke applikationer, vi deler i dag. I den forstand inviterer jeg alle istanbulitter, alle anerkendte institutioner og organisationer i Istanbul til denne proces. Vores 'Istanbul er din' sætning er ikke kun en sætning. Hver enkelt person, der bor i Istanbul, har et ansvar. "Dette arbejde med Unilever fik os til at føle det."

YILMAZ DELTE DETALJERNE OM VARKET

Unilever vicechef for hjemmepleiekategori, Yılmaz, præsenterede også en kort oversigt over det arbejde, de har udført i samarbejde med IMM. Med angivelse af, at "Zincirlikuyu, som er mødestedet for metrobus, metro og mange vigtige buslinjer, er hjertet i et stort offentlig transportnetværk til Istanbul", delte Yılmaz følgende oplysninger om værkerne:

”Vi så på, hvad vi kan gøre ved luftkvaliteten med hensyn til passagerer, der venter fra stationen, da der er både biler og metrobusser. Vi fik væggene til at se rene og velplejede ud med en vægmaling, der renser luften og sig selv. Du ved, Zincirlikuyu Metrobüs Station er lidt mørk på grund af sin placering og arkitektoniske struktur. Det er en videnskabelig kendsgerning, at naturligt lys får folk til at føle sig lykkeligere og mere energiske. Baseret på dette placerede vi naturlig belysning i dagslystoner. Det er dog meget overfyldt, da det er forbindelsespunktet for mange offentlige transportlinjer. Af denne grund udarbejdede vi kørselsskilte, der gør fodtrafikken mere flydende. Vi placerede planter for at styrke stationens rene udsigt og tilføje naturlighed. Vi tilstræbte at fortsætte vores genbrugsindsats, som vi startede i den første fase af vores projekt ved at placere affaldssorteringsbokse. Derudover viser vi nogle af affald, der er indsamlet af Cif Çöpkapars fra Bosporus i specielle kasser her. Vi har også skabt en mulighed for at styrke vores budskab, bevidsthed og bevidsthed om forureningen i Bosporus. "

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar