Minister Karaismailoğlu annoncerede: Vil bro- og motorvejsgebyrer falde?

Minister karaismailoglu forklarede, vil bro- og motorvejsgebyrene blive reduceret
Minister karaismailoglu forklarede, vil bro- og motorvejsgebyrene blive reduceret

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu besvarede spørgsmålene fra Fulya Öztürk fra CNN Türk. Minister Karaismailoğlu sagde, efter at have mindet, at borgerne reagerer på de uforholdsmæssigt store bro- og vejafgifter, ”Dette er faktisk en økonomisk model. Vi ser på kundetilfredshed ”.Minister Karaismailoğlu blev mindet om, at borgerne reagerede på de uhyrlige satser for bro- og vejafgifter. Karaismailoğlu erklærede, at de fandt reaktionerne berettigede, og at de diskuterede dette spørgsmål i sig selv.

Højdepunkterne i Karaismailoglus udsagn er som følger:

ISTANBUL TRAFIK

”Trafikmodeller diskuteres for at resultere i trafiknød. Det blev diskuteret i 1990. Da investeringerne blev foretaget efter 1995, stoppede trafikken. Der er variable modeller. Der er arbejde, der skal udføres i Istanbul. De resterende undergrundsbaner skal være færdige, kryds skal være færdige og signaliseringen skal forbedres. Det aktive team skal arbejde der. Det er nødvendigt at arbejde for at etablere og udvikle infrastrukturen godt.

KANAL ISTANBUL

Det er nødvendigt at designe behovene i de næste 100 år. Der leveres handel fra havet, skibsmængderne er vokset betydeligt, og skibs- og havneinvesteringer øges. Den nuværende handelsvolumen i verden er 12 milliarder ton. Det stiger. Bosporus kan ikke klare dette. Det er en vandvej, vi vil gøre. Der er intet, der forstyrrer miljøsystemet. Det er et kæmpe projekt, forberedelserne fortsætter, vi har teknisk gjort fremskridt. Der er lovbestemmelser. Vi arbejder på økonomimodellen. I 2021 vil der være vigtige udviklinger omkring Kanal Istanbul.

AFGIFTER VEJBRO

Dette er faktisk en økonomisk model. Vi vurderer lønhøjder. Vi diskuterer dem, vi ser på kundetilfredshed. Gebyrer kan diskuteres, vi holder øje med dem alle. Permanente og sikre projekter, smarte projekter. "

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar