Ministeriet for nationalt forsvar til at rekruttere 200 kontraherede medarbejdere

National Defense Department
National Defense Department

Ministeriet for National Defense (MSB) har meddelt rekruttering af 200 kontrakterede medarbejdere. I den offentliggjorte meddelelse fra MSB om kontraktansættelse af personale blev det meddelt, at rekruttering vil ske blandt gymnasieelever, associerede kandidater og kandidater. Det blev anført, at mens KPSS P94-scoretypen søges for kandidaterne i indkøb, vil køb blive foretaget fra forskellige enheder i 5 byer.EKSEMPLETS ANVENDELSE

Ansøgninger foretages online mellem 01.04.2021 - 21.04.2021 via personeltemin.msb.gov.tr

BEMÆRK: Bortset fra det offentlige (internet) miljø, andragender, breve, mail osv. Forudansøgninger, der skal foretages ved hjælp af metoder, accepteres ikke, disse andragender vil ikke blive besvaret, og der vil ikke blive truffet noget.

Kandidater vil blive dirigeret til skærmbilledet 'Foretag indstillinger' ved hjælp af applikationsguiden, når de er kommet ind på siden personneltemin.msb.gov.tr ​​og åbner applikationsskærmen med deres e-forvaltningsadgangskode, og de kan vælge herfra ved at klikke på det relevante køb. Efter at have afsluttet udvælgelsesprocessen, vil de være i stand til at kontrollere deres gemte præferencer ved at klikke på knappen 'Vis mine præferencer'.

I HVILKE PROVINSER KØBER?

Provinser, der skulle købes, blev opført som Istanbul, Ankara, İzmir, Balıkesir og Yalova. Du kan finde detaljerede oplysninger om KPSS-betinget kontraktansat personalerekruttering til forskellige stillinger i guiden nedenfor.

For detaljer om annonce KLIK HER

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar