Ministeriet for transport og infrastruktur til rekruttering af 130 faste arbejdstagere

ministeriet for transport og infrastruktur
ministeriet for transport og infrastruktur

Transport- og infrastrukturministeriet modtager i alt 9 arbejdere med ansøgningsfrist 2021. april 75, 55 sikkerhedsofficerer, 130 rengøringsofficerer.Rekruttering af arbejdere udføres løbende i overensstemmelse med arbejdsloven nr. 4857 og forordningen om procedurer og principper for ansættelse af medarbejdere i offentlige institutioner og organisationer offentliggjort i Officiel Tidende nr. 09, dateret 08/2009/27314, der skal ansat i de centrale og provinsielle enheder i ministeriet for transport og infrastruktur.

For detaljer om annonce KLIK HER

ANVENDELSESFORM, STED OG DATO

Ansøgninger Turkey Business Association (TEO) websted fra 05/04 / 2021-09 / 04/2021 mellem datoerne foretages online via systemet.

ALMINDELIGE BETINGELSER

1) nr. 2527 i tyrkisk udenlandsk ædle erhverv, de kan frit og kunst i Tyrkiet, offentlige, private organisationer eller skader bestemmelserne i loven om registrering af at blive ansat i erhvervslivet for at være tyrkisk statsborger,

2) Efter at have fyldt 18 år fra ansøgningsdatoen,

3) Forbrydelser mod statens sikkerhed, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og funktionen af ​​denne ordre, forbrydelser mod nationalt forsvar, forbrydelser mod statshemmeligheder og spionage, underslag, udpressing, bestikkelse, tyveri, svig, forfalskning, misbrug af tillid, svigagtig konkurs Ikke at blive dømt for forbrydelser, der involverer indkøb, fejlagtig repræsentation af præstationer, hvidvaskning af penge eller smugleri,

4) For mandlige kandidater, der ikke er relateret til militærtjeneste (at have gjort det, blive udsat eller undtaget),

5) For ikke at blive frataget offentlige rettigheder, dem, der afskediges fra deres pligter af offentlige institutioner og organisationer eller dem, der afskediges fra erhvervet

6) at tage eksamen fra de afdelinger, der er specificeret i kvalifikations- og betingelserstabellen fra den sidste ansøgningsdag og opfylde de krav, som erhvervet kræver med hensyn til de jobtitler, de foretrækker

7) I øjeblikket ikke i fast personale i de centrale og provinsielle enheder i ministeriet for transport og infrastruktur,

8) ikke har modtaget alders-, alders- eller invalidepension fra nogen socialsikringsinstitution

betingelser søges.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar