Ofte stillede spørgsmål under jobinterviews

Ofte stillede spørgsmål under jobinterviews
Ofte stillede spørgsmål under jobinterviews

Du har fået den nødvendige uddannelse til det erhverv, du har drømt om i årevis, og endelig er det tid til at starte arbejdslivet. Eller du er i en bedre position i dit erhverv, som du har arbejdet med i lang tid, og du vil arbejde i virksomheder, som du mener kan skabe bedre muligheder for dig.Jobinterviews, som er et skridt, du skal gennemgå for at komme et skridt tættere på dine drømme og opnå stort arbejde, begejstre og skræmme mange mennesker.

Kunne du fortælle om dig selv?

Dette er et must-have spørgsmål i næsten enhver samtale, og det bestemmer slags forløbet af samtalen. Faktisk er kandidaterne også opmærksomme på, at dette spørgsmål sandsynligvis vil blive stillet til dem, og de kan få interviewet i gang godt ved at arbejde på svaret på dette spørgsmål på forhånd.

Før interviewet anbefaler vi, at du stiller dig selv dette grundlæggende spørgsmål og studerer svaret og fokuserer på den bedste version, du har lyst til. At besvare dette spørgsmål godt, og som du ønsker, vil give dig mange fordele. Først og fremmest, hvis du bruger spændingen i de første minutter af interviewet ved at besvare et spørgsmål, du tidligere har studeret, vil det øge din selvtillid. Samtidig vil din spænding falde, og dine chancer for at give et godt indtryk på den anden side vil stige.

I stedet for at fokusere på unødvendige detaljer, mens du besvarer dette spørgsmål. Du kan tydeligt tale om din uddannelse og tidligere stillinger. Mens du forklarer, vil tale uden pause og stamming tage dig et skridt fremad.

Hvad ved du om os?

Arbejdsgiveren eller intervieweren bryr sig om viden om potentielle kolleger, som han eller hun vil arbejde sammen med, og om den virksomhed, han / hun arbejder for. Det, vi taler om her, er ikke at kende alle detaljer om virksomheden. Dette er muligvis ikke muligt alligevel. Dog især de nylige og interessante arbejder fra den afdeling, du vil arbejde i, virksomhedens bedste kunder, de projekter, der er udført for nylig osv. At have en mening om sager bidrager til at skabe et positivt indtryk.
Så; Du får et billede, der ved, hvor du vil arbejde, har en idé om den virksomhed, du vil arbejde med, og adopterer virksomheden.

Hvorfor vil du arbejde sammen med os og i denne stilling?

Her, hvad der virkelig skal måles, er din motivation. Når du besvarer dette spørgsmål, kan du henvise til spørgsmål, som du ikke nævnte om dig selv, og som du synes er lidt mere relevante for dine personlige tanker for at være tydelige i de tidligere spørgsmål. For eksempel; Der kan være et forhold til dette firma eller en undersøgelse, der påvirker dig meget om virksomhedens holdning. Du kan tale om de emner, der virkelig påvirker dig og vigtigheden af ​​dette arbejde for dig, snarere end klichéer og falske taler.

Hvorfor sluttede eller vil du slutte med dit gamle job?

Dette spørgsmål er et af de mest suggestive spørgsmål om dig. Som svar skal du bestemt ikke nedsætte din gamle eller nuværende arbejdsplads. Hvis du mærker det under jobinterviewet, at du er i en sådan holdning, giver det et negativt indtryk af dig.

Her kan du nævne, at du tror, ​​du har nået det bedste punkt på din gamle arbejdsplads, og at du vil være i en mere nyttig og selvforbedrende position. Eller du kan kort nævne nogle af de forhold på din gamle arbejdsplads, der er ugunstige for dig. For eksempel er placeringen af ​​din arbejdsplads for langt fra dit hjem, og du vil ikke spilde tid på vejen osv. Du kan tale om ulemperne.

Hvilke ansvarsområder har du taget i den sidste stilling, du arbejdede?

I dette spørgsmål kan det tydeligt måles, hvor meget din arbejdsgiver har tillid til dig, og i hvilke emner du tager initiativ. Når du møder et sådant spørgsmål om din tidligere stilling under jobinterviewet, skal du forklare dit ansvar så tydeligt og med vigtige detaljer som muligt. Det er meget vigtigt at være ærlig her. At nævne ting, du ikke har gjort eller rose dig selv for meget, kan være en ulempe for dig.

Hvad var din vigtigste succes i dit arbejdsliv?

I dit tidligere forretningsliv har du muligvis mange eksempler på succes, der vil føre dig fremad, men når du bliver stillet dette spørgsmål, ville det være meget bedre at nævne en succes, der ligger tæt på den position, du vil arbejde for. For eksempel; Hvis du afholder et forretningsmøde, der er relateret til begivenheds- og organisationssektoren, og det firma, du mødes med, er en virksomhed, der organiserer organisationer i sundhedssektoren, kan du tale om konferencer eller topmøder, du tidligere har afholdt inden for dette felt.

Hvad motiverer dig mest?

Her, i stedet for at liste dine forventninger fra virksomheden, kan du fortælle dit liv om de ting, der motiverer dig og får dig til at føle dig godt. For eksempel kan det være motiverende at læse i et bestemt område, træne eller tage små weekendferier.

Når du besvarer dette spørgsmål, skal du fokusere på emner eller aktiviteter, der forbedrer dig selv og dine evner, og som tilføjer værdi til dig, og som du synes er godt for dig.

Vi anbefaler også stærkt, at du ikke nævner den stilling eller de penge, du arbejder for, blandt de ting, der motiverer dig.

Hvad er din lønforventning?

Dette spørgsmål er et af de mest nøje besvarede spørgsmål i jobinterviewet. På den ene side skal du være opmærksom på værdien af ​​dit job, og på den anden side skal du ikke forvente løn langt over markedet.

Når du bliver spurgt om din lønforventning, kan du sige et interval på eller lidt under markedsværdien, hvis du har brug for dette job dårligt. Men hvis du er sikker på dine færdigheder og udstyr og har et klart lønområde for dette job, kan du give et svar i overensstemmelse hermed.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar