Rauf Denktaş Bridge og Manavgat Fish Market fornys

Rauf Eşiktas-broen og fiskemarkedet fornyes
Rauf Eşiktas-broen og fiskemarkedet fornyes

Manavgat Kommune startede et radikalt arrangement på Rauf Denktaş Bridge, som blev lejet for 15 år siden med build-operere-overførselsmodellen og ofte kritiseret af borgerne for dens forældede og ubrugelige struktur.
Manavgat Kommune, der overtog broen efter at have opfyldt de officielle procedurer med udløbet af lejeperioden, udførte først evakueringen og efterfølgende nedrivning af virksomhederne på broen.

FUNKTIONEL og FUNKTIONELKommunale hold tog skridt til at rense strukturer på broen, mens de også renoverede fiskemarkedet Manavgat, der ligger i samme område. Manavgat borgmester Şükrü Sözen har forberedt et storslået projekt til fiskemarkedet Manavgat, som vil være ekstremt moderne, nyttigt og vil appellere til alle segmenter. Virksomhedsejerne, der var på fiskemarkedet med broen, arbejdede hånd i hånd med de kommunale hold og tømte deres butikker.

DER LYGTER IKKE FISK

I henhold til projektet udarbejdet af Manavgat Kommunes direktorat for undersøgelse og projekt blev Manavgat Fish Market designet som 4 blokke. De eksisterende strukturer blev designet i overensstemmelse med hygiejneforholdene fra provinsdirektoratet for landbrug. Det blev anført, at disse problemer vil blive fjernet fuldstændigt ved at overveje klagerne fra borgerne, der bor i regionen, lugt, infrastruktur og overbygning. Ifølge projektet vil der være både salgs- og madlavningsenheder i virksomhederne. I projektet bygges der også et terrassetag, der giver gæsterne mulighed for at se udsigten over floden. Der vil være 4 salgs- og madlavningsenheder i en blok, 8 madlavningsenheder i B-blok, 8 salgsenheder i C-blok og 2 restauranter i marked D-blok. Rummet mellem B-blokken og C-blokken er blevet redesignet og gjort funktionel.

BORGERE VIDER MED HJERTESKOMFORT

Manavgat borgmester Şükrü Sözen sagde, at Rauf Denktaş Bridge og Manavgat Fish Market blev redesignet på en måde, der var værd for befolkningen i Manavgat. Borgmester Sözen sagde, at de vil gøre regionen mere funktionel, ikke forstyrre offentligheden og egnet til familiebrug med dette arbejde, og sagde, at de også er begejstrede for, at projektet vil blive gennemført. Borgmester Sözen sagde, ”Vores fiskemarked vil være ekstremt smukt i henhold til det arrangementsprojekt, vi har udført. Vores folk vil være i stand til at krydse fodgængerbroen med ro i sindet. Vores projektarbejde på dette sted fortsætter. ”Vi vil snart dele dette med offentligheden,” sagde han.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar