TCA-formandskab til at rekruttere 20 kontinuerlige rengøringsarbejdere

præsident for SAI
præsident for SAI

Revisionsmyndighed til at arbejde i kontinuerligt arbejdende personale i serviceenheder 4857 og anvendes til at få arbejdere til offentlige kontorer og institutioner Principper og procedurer vedrørende rammerne i regulativ 657 i lov 4 / D Tyrkiets forretningsråd, der skal ansættes i overensstemmelse med Artikel (TEO) gennem faste arbejdere 20 rengøringspersonale vil blive rekrutteret.For detaljer om annonce KLIK HER

 ALMINDELIGE BETINGELSER 

Tyrkisk udenrigsadel, de kan frit 1.2527 Antal erhverv og kunst i Tyrkiet, offentligt, med forbehold af bestemmelserne i loven om at være ansat i private organisationer eller arbejdspladser være tyrkisk statsborger,

2. Ikke frataget offentligheden

3. At have gennemført en alder af 18 fra ansøgningsdatoen.

4. Forbrydelser mod statens sikkerhed, selv om de er benådet, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og dens funktion, forbrydelser mod nationalt forsvar, forbrydelser mod statshemmeligheder og spionage, seksuelt overgreb eller seksuelt misbrug af barnet, underslæb, afpresning, bestikkelse, tyveri, svig, forfalskning for ikke at blive dømt for forbrydelser mod misbrug af tillid, svigagtig konkurs, rigning af bud, rigging af udførelsen af ​​handlingen, hvidvaskning af aktiver, der stammer fra forbrydelsen eller smugling

5. Ikke afskediges fra offentlige institutioner og organisationer af en eller anden grund fra hans pligt eller erhverv.

6. For at opfylde betingelserne specificeret i de særlige love for offentlige institutioner og organisationer.

7. Ikke at have militærtjeneste for mandlige kandidater. (At have gjort, at blive udsat eller undtaget)

8. Uden pension, alders- eller invalidepension fra nogen socialsikringsinstitution.

9. Kandidater, der har ret til at have prioritet til at sende det job, der er specificeret i artikel 5 i forordningen om procedurer og principper for ansættelse af ansatte til offentlige institutioner og organisationer, skal dokumentere deres prioritetsstatus, der er specificeret i første afsnit i nævnte artikel. Dette dokument alene udgør dog ikke en ret til fordel for ansøgeren om jobplacering.

ANVENDELSESFORM, STED OG DATO

1. Ansøgninger Turkey Business Association (TEO) på webstedet 26/04 / 2021-30 / 04/2021 mellem datoerne foretages online via systemet.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar