Toyota laveste emissionsmærke

Toyota har det laveste emissionsmærke
Toyota har det laveste emissionsmærke

Toyota stod endnu en gang ud som mærket med den "laveste CO2020-emission" i henhold til den gennemsnitlige emission baseret på det samlede salg i 2.Ifølge JATO-data blev den gennemsnitlige CO2020-emission for alle solgte køretøjer i 2 beregnet til 97.5 g / km. Som et resultat af disse tal fra CO2-puljen, som Toyota oprettede med Mazda og Lexus, var brandet i stand til at opnå den mindste CO2-emission i Europa.

Ifølge europæiske data, der dækker 21 lande, var CO2020-emissionsgennemsnittet i 2 106.7 g / km, mens Toyota ikke kun lå under gennemsnittet med sin innovative tilgang inden for brændstofteknologier, men også blev først placeret som et brand med lavemission.

Toyota solgte 2020 tusind 489 hybridbiler i Europa i 498 og opnåede en betydelig succes med over 3 millioner enheder i Europa hidtil. Toyota, der præsenterede sin model med hybridteknologi, som var revolutionerende inden for bilteknologi for første gang i 1997, har hidtil nået 17 millioner 396 tusind 961 i hybridbilsalg. Med dette salgstal bevarede Toyota sin klare lederskab inden for hybridteknologi.

Stigende interesse for miljøvenlige køretøjer

Mens pandemien bevæger sig væk fra konventionelle køretøjer, observeres det, at efterspørgslen efter miljøvenlige biler stiger. Toyota opnåede den laveste CO2-udledning ved at demonstrere sin brancheførende identitet med hybridbilsalg, der tilbydes i næsten alle segmenter.

Toyota fortsætter med at udvikle eldrevne hybridbiler såvel som plug-in-hybrider (hybrider, der også kan oplades eksternt), batteridrevne elektriske køretøjer og brintbrændselscellekøretøjer på vej mod dets nulemissionsmål. BZ4X-konceptet, der for nylig blev introduceret af Toyota, var forløberen for brandets nye elektriske køretøjer, der skulle komme i den kommende periode.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar