Transport- og infrastrukturministeriet KPSS 2021/4 Placeringsresultater annonceret

Transport- og infrastrukturministeriets kpss-placeringsresultater blev annonceret
Transport- og infrastrukturministeriets kpss-placeringsresultater blev annonceret

Resultaterne af KPSS 2021/4, der nøje vedrører de kontraktansatte personalekandidater, der skal udnævnes til ministeriet for transport og infrastruktur, blev annonceret af ÖSYM. Transport- og infrastrukturministeriets ansættelsespræferencer blev taget mellem 16. - 23. marts 2021.Meddelelse om de kontraherede stillinger i ministeriet for transport og infrastruktur i henhold til KPSS 2021/4 placeringsresultater;

I henhold til KPSS 31.03.2021/2021 placeringsresultater, der blev annonceret af ÖSYM onsdag den 4, er kandidater, der er blevet placeret i kontraherede stillinger i vores ministerium, Fredag ​​16. april 2021 ved at udarbejde følgende dokumenter indtil slutningen af ​​arbejdsdagen “Ministeriet for transport og infrastruktur, generaldirektoratet for personale, Hakkı Turayliç Caddesi nr. 5 Emek Çankaya / ANKARA”Personligt eller ved forsendelse (APS / Cargo / Mail-applikationer foretaget af ministeriet er ikke ansvarlige for de forsinkelser, der måtte opstå).

KRÆVEDE DOKUMENTER

 1. Ansøgningsskema for udnævnelse ( http://www.uab.gov.tr kan fås fra internetadressen eller fra Generaldirektoratet for Personale),
 2. Original eller bekræftet kopi af eksamensbevis eller eksamensbevis (Original eller godkendt kopi af eksamensbevis for kandidater på uddannelsesinstitutioner i udlandet accepteret af Rådet for Højere Uddannelse, http://www.turkiye.gov.tr Stregkodet kandidatbevis trykt gennem e-state-porten),
 3. KPSS 2021/4 resultater og placeringsdokument, computeriseret med verifikationskode,
 4. Fotokopi af identitetskort / identitetskort, der indeholder den tyrkiske republiks identitetsnummer,
 5. Stregkodestatuscertifikat udstedt af autoriserede militærgrene til mandlige ansøgere eller udskrevet via e-regerings gate (demobiliseringsattest for kandidater, der har afsluttet deres militærtjeneste),
 6. Et dokument fra den offentlige anklagemyndighed, der viser, at der ikke er nogen kriminel fortegnelse, der er taget i de sidste tre måneder, eller et kriminalteknisk dokument med stregkode udskrevet gennem e-regeringsporten,
 7. 2 passtørrelsesfotografier (4,5 × 6 størrelse, taget i de sidste 6 måneder i overensstemmelse med bestemmelserne i forordningen om påklædning og beklædning af det personale, der arbejder i offentlige institutioner og organisationer),
 8. 3628 og varedeklarationen, der skal udfyldes ved bestemmelserne i forordningen om varedeklaration (Vores ministerium) http://www.uab.gov.tr Det kan fås fra internetadressen eller fra generaldirektoratet for personale, det udfyldes på begge sider og lægges i en forseglet konvolut, og TR-nummeret og navn og efternavn vil blive skrevet på konvolutten
 9. Offentlige embedsmænds etiske kontrakt (Sundhedsministeriet) http://www.uab.gov.tr kan fås fra internetadressen eller fra Generaldirektoratet for Personale),
 10. Sundhedserklæring (Andragende om, at der ikke er nogen sygdom eller handicap, der kan forhindre ham / hende i at udføre sin pligt kontinuerligt under klimaforhold, http://www.uab.gov.tr kan fås fra internetadressen eller fra Generaldirektoratet for Personale),
 11. Adresseerklæring (Sundhedsministeriet) http://www.uab.gov.tr kan fås fra internetadressen eller fra Generaldirektoratet for Personale),
 12. Kandidater, der har arbejdet eller arbejder i offentlige institutioner og organisationer, skal medbringe et godkendt servicedokument fra deres institutioner (dem, der arbejdede i overensstemmelse med artikel 657 / B i lov om embedsmænd, nr. 4, med angivelse af titel, varighed og grund til forlader),
 13. Erklæring om forsikret service (stregkodet dokument, der er trykt gennem e-forvaltningsporten, accepteres)

Kandidater, der er placeret i vores ministerium, skal ansøge ved at fremlægge ovennævnte dokumenter fuldt ud og fuldt ud.

Bemærk: Ansøgere, der ikke opfylder betingelserne for udnævnelse, mister alle rettigheder, der stammer fra placering. 

Hvordan lærer jeg KPSS-resultaterne fra transportministeriet?

Kandidater vil være i stand til at modtage placeringsresultaterne fra ÖSYM fra kl. 31 den 2021. marts 09.30.  result.osym.gov.tr De kan få adgang til dem fra internetadressen med deres TR ID-numre og kandidatadgangskoder.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar