Tünektepe-svævebanen er i drift igen mandag den 5. april

Tunektepe-svævebanen åbner sine døre for besøgende i april
Tunektepe-svævebanen åbner sine døre for besøgende i april

Antalya Metropolitan Kommune Tünektepe svævebane og sociale faciliteter, som har været lukket et stykke tid på grund af vedligeholdelsesarbejde, er tilbage i drift fra mandag den 5. april.Tilbyder besøgende en enestående udsigt over Antalya, Tünektepe-svævebanen og sociale faciliteter suspenderet service den 18. januar 2021 på grund af årlig vedligeholdelse. Omfattende vedligeholdelses- og reparationsarbejder er afsluttet i Tünektepe svævebane og sociale faciliteter for at give besøgende mere behagelig og sikker service.

PÅ SERVICE HVER DAG, Ugedag

Anlægget, der begynder at fungere igen inden for rammerne af pandemiregler fra mandag den 5. april, vil fortsat samle borgere og besøgende til byen med den unikke udsigt over Antalya. Tünektepe svævebane og sociale faciliteter vil være åbne hver hverdag mellem kl. 10.00 og 18.00. Anlægget er lukket lørdage og søndage, når der anvendes udgangsforbud.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar