Ümitköy Bridge vil være delvis lukket for trafik på grund af fælles renovering

Fælles renoveringsarbejder på broer fortsætter
Fælles renoveringsarbejder på broer fortsætter

Ankara Metropolitan Municipality fortsætter sine vedligeholdelses- og reparationsarbejder på veje og broer i centrum og distrikter i sit ansvarsområde for at sikre sikker kørsel. Department of Urban Aesthetics, som inkluderer 13 broer i hele byen inden for rammerne af det fælles fornyelsesprogram, vil udføre fællesreparationer i 22 dage fra den 2021. april 9 i retning af Ümitköy Bridge Şaşmaz Industrial Site. Under renoveringen vil vejen være delvis lukket for trafik.Ankara Metropolitan Municipality fortsætter sine vejbyggeri, vedligeholdelses- og reparationsarbejder i centrum og distrikter uden afbrydelse.

Department of Urban Aesthetics, der trykkede på knappen til fælles renoveringsarbejde på 13 broer over hele byen; Afsluttede renoveringen af ​​udvidelsesfugen ved Şaşmaz Boulevard Industrial Entrance, Yunus Emre Bridge, Ibni Sina Bridge og Farabi Bridge. Holdene fra Institut for Urban Æstetik starter nu udvidelsen af ​​fællesrenoveringen torsdag den 22. april i retning af Ümitköy Bridge Şaşmaz Industrial Site.

9 DAGER VIL FORTSAT

Ümitköy Bridge Şaşmaz Industrial Site retning vil være lukket for trafik i 22 dage fra den 2021. april 21.00 kl. 9 på grund af det fælles udvidelsesarbejde.

Under renoveringsarbejdet vil køretøjstrafikken blive styret i den anden retning, og deltagelse vil være helt lukket på broen i retning af Ankara fra Eskişehir-vejen. Af denne grund vil trafikken flyde fra den tidligere Mesa Junction mod Ankara Boulevard, og trafikken i retning af AŞTİ vil blive leveret fra Ankara Boulevard.

Metropolitan Kommune, der informerer borgerne via deres sociale mediekonti, inden de arbejder, der skal udføres for at sikre en sikrere og uafbrudt strøm på broerne, vil starte udvidelsen af ​​fællesrenoveringen i de følgende 8 broer i den kommende periode:

  • Dogukent Boulevard Imrahor Bridge
  • Söğütözü National Will Bridge
  • Ümitköy Mexico Street Bridge
  • Ankara Boulevard Tigem Front Bridge
  • Diskapi Bridge
  • İvedik Seyran returbro
  • Kayaş ringvejsforbindelsesbro
  • Mithatpaşa-broen
Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar