Understøtter bloddonationskampagne under EGO-pandemiprocessen

Understøtter bloddonationskampagne i ego-pandemi
Understøtter bloddonationskampagne i ego-pandemi

Ankara Metropolitan Kommunes EGO-generaldirektorat støttede "bloddonations- og stamcelleprøveindsamlingskampagnen", der blev iværksat i samarbejde med den tyrkiske røde halvmåne for sikker blodforsyning på grund af faldet i blodlagrene. Bloddonationskampagnen fortsætter mellem 1. og 8. april i de regionale direktorater for EGO's generaldirektorat for busdrift, transportplanlægning og jernbanesystemer og køretøjsvedligeholdelses- og reparationsafdelinger.Ankara Metropolitan Municipality gav fuld støtte til bloddonationskampagnen organiseret af den tyrkiske røde halvmåne for at øge bevidstheden i samfundet om bloddonation på grund af faldet i blodlagre under pandemiprocessen.

EGO's generaldirektorat regionale direktorater er vært for "Bloddonation og kampagne for indsamling af stamceller", arrangeret af den tyrkiske røde halvmåne mellem 1. og 8. april 2021.

SUPPORT SPARELIV

EGO-vicegeneraldirektør Zafer Tekbudak gav følgende oplysninger om den kampagne, han deltog med EGO's vicegeneraldirektør Halit Özdilek og EGOs serviceforbedrings- og forretningsudviklingschef Ayten Gök:

”Vores kolleger i EGO 2. region gør en stor indsats hver dag for at bringe folk tilbage til deres skoler, job, hjem og kære. I dag er vores personale blandt os til at donere blod ved at bringe endnu et offer. At redde en persons liv er en høj pligt. Når vi giver blod, fornyes blodcellerne i vores krop, og det bidrager også til eliminering af lidelser som hovedpine, forhøjet blodtryk, stress og træthed. Bloddonationshastigheden er faldet under pandemiprocessen. Hvis vi deltager i tilstrækkelig grad, vil vi bidrage til bloddonation. "

Tyrkisk Rød Halvmåne Regional Blood Center Director Dr. Murat Güler talte som følger:

”Vi er glade for at samarbejde med Metropolitan Municipality som den tyrkiske røde halvmåne. Der er et alvorligt fald i bloddonationshastigheden på grund af pandemien, men vores folk begyndte at komme til vores blodcentre, efter at det følsomme opkald blev foretaget. Blodlagrene faldt, men takket være disse kampagner begyndte vi at øge lagrene. Vi forventer, at vi vil opleve en stigning i vores bloddonationsrate med støtte fra Metropolitan Kommune. "

FORØG BLODLAGER I UDBUDET FOR MÅLET

Medarbejdere ved Generaldirektoratet for EGO viste stor interesse for bloddonationskampagnen, der blev organiseret for at øge blodlageret, især under epidemien, og udtrykte deres tanker som følger:

-Uğur Fabric (spotter i køretøjsvedligeholdelsesafdelingen): ”Jeg er glad for at donere blod til gavn for mennesker. Jeg donerer blod regelmæssigt, og jeg anbefaler, at alle donerer blod frivilligt og er følsomme. "

-Adnan Erdogan (EGO-personale): ”Jeg opfylder min menneskelige pligt og giver nogen liv. Samarbejdet mellem vores kommune og Den Røde Halvmåne tilskyndede os også mere til at donere blod. "

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar