2021 LGS Guide frigivet

LG-guiden er blevet offentliggjort
LG-guiden er blevet offentliggjort

I år er ansøgningen og ansøgningsvejledningen til den centrale eksamen, der afholdes den 6. juni 2021 inden for rammerne af High School Transition System (LGS), offentliggjort.I slutningen af ​​det akademiske år 2020-2021 er den centrale eksamensansøgning og ansøgningsvejledning for gymnasiale uddannelsesinstitutioner, der tager studerende med en eksamen, blevet annonceret på hjemmesiden "meb.gov.tr".

I vejledningen er procedurerne og principperne i forbindelse med den centrale eksamen, der skal afholdes for at vælge studerende til naturvidenskabelige gymnasier, samfundsvidenskabelige gymnasier, anatoliske tekniske programmer for erhvervsmæssige og tekniske anatoliske gymnasier og gymnasiale uddannelsesinstitutioner, der gennemfører særlige programmer og projekter. der vil tage studerende med den centrale eksamen, liste og kvoter er givet.

Der kræves ingen yderligere procedurer til eksamensansøgningen.

Ansøgninger om den centrale eksamen, der skal anvendes den 6. juni 2021 inden for anvendelsesområdet for LGS, indgives centralt af ministeriet mellem 5. og 14. april 2021.

Automatisk ansøgningsproces gennemføres for alle 8.-studerende, der studerer indenlandske. Studerende, der studerer på skoler i udlandet, der ikke er tilmeldt e-skolesystemet, indgiver deres ansøgninger ved at udfylde formularen i den offentliggjorte vejledning. Studerende og forældre behøver således ikke at indgive en fysisk ansøgning til eksamen.

Studerende, hvis ansøgninger automatisk indsendes af ministeriet, behøver ikke tage eksamen. Studerende, der ønsker at tage eksamen, kan tage eksamen uden nogen ansøgningsproces.

Fotoeksamenens tilmeldingsdokument vil blive annonceret på e-School Parent Information System fra 27. maj 2021. Skoledirektorater modtager deres studerendes eksamensdokumenter fra denne dato og forsegles og afleveres til de studerende.

Ingen ændring i eksamen

Der blev ikke foretaget ændringer i sessionerne, eksamensvarighed, antal spørgsmål og kursusfordeling i LGS centrale eksamen.

Eksamen ansøgning vil blive afholdt i to sessioner i 2021, som i det foregående år. Studerende vil blive stillet i alt 90 spørgsmål, som alle er multiple choice. Tyrkiet klokken 09.30:11.30 i den første session og den anden session begynder kl. 50:75. I den første session vil de studerende blive stillet i alt 40 spørgsmål fra tyrkisk, tyrkisk revolutionær historie og kemalisme, religiøs kultur og etik, og fremmede sprogkurser og 80 minutters responstid vil blive givet. I den anden session vil de studerende blive stillet i alt XNUMX spørgsmål fra matematik- og naturfagsklasser, og de studerende har XNUMX minutter til at svare på.

Antallet af korrekte og forkerte svar bestemmes for hver delprøve i de verbale og numeriske sektioner. Hver elevs rå score for hver deltest beregnes ved at trække en tredjedel af antallet af forkerte svar fra antallet af korrekte svar til den relevante test.

Eksamensresultater vil blive annonceret den 30. juni 2021 på hjemmesiden "meb.gov.tr". Dokumenter til eksamensresultater sendes ikke til studerende via mail.

Studiekvote i eksamensskoler er 174 tusind 160

Anatoliske gymnasier, naturvidenskabelige gymnasier, samfundsvidenskabelige gymnasier, anatoliske tekniske programmer for erhvervs- og tekniske anatoliske gymnasier og gymnasiale uddannelsesinstitutioner, der gennemfører særlige programmer og projekter, blev også inkluderet i bilaget til den annoncerede vejledning. I henhold til den offentliggjorte liste vil blive placeret i den generelle studerende testresultater Tyrkiet 2 60 gymnasium.

I denne sammenhæng vil i alt 174 tusind 160 studerende blive optaget på skoler, der accepterer studerende med eksamen. En kvote på 56 tusind 396 for anatolske gymnasier, 36 tusind 980 for videnskab gymnasier, 10 tusind 142 for samfundsvidenskabelige gymnasier, 36 tusind 712 for anatolske imam hatip gymnasier, 33 tusind 930 for erhvervsfaglige og tekniske anatolske gymnasier.

For at nå guiden KLIK HER

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar