Vi bestemmer stedet for Istanbul Metro i verden

Vi bestemmer placeringen af ​​Istanbul-undergrundsbaner i verden
Vi bestemmer placeringen af ​​Istanbul-undergrundsbaner i verden

Metro Istanbul, et datterselskab af Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), er også inkluderet i kundetilfredshedsundersøgelsen arrangeret af Nova-CoMET, en international benchmarking-organisation, hvor 5 metrolinjer fordelt på 42 kontinenter er medlemmer. Til forskningen mellem 12. april og 9. maj www.surveymonkey.co.uk Deltagelse kan ske på.Tyrkiets største bybaneoperatør Metro Istanbul, fra 26 lande, der opererer i 39 byer med 42 internationale benchmarkingorganisationer, som Metro er medlem af Nova-comet arrangeret af Customer Satisfaction Survey Ranks i undersøgelsen.

Nova-CoMET, med hovedkontor i England, organiserer regelmæssigt en kundetilfredshedsundersøgelse for metrovirksomheder, der er medlemmer af organisationen. I denne sammenhæng stilles passagererne i alle medlemsundergrundene spørgsmål om brugervenlighed, nem adgang, brugervenlighed, information under rejsen, kundeservice, menneskemængde, information inden rejsen, pålidelighed, komfort og sikkerhed for at måle, hvor tilfredse de er er med de tjenester, de modtager. Som et resultat af forskningen har medlemsundergrundene mulighed for at se deres placering blandt verdens undergrundsbaner og bestemme deres udviklingsområder i "måling af passagerertilfredshed".

Metro Istanbul var den 2020. i 2

Metro Istanbul har deltaget i forskning regelmæssigt hvert år siden 2014. At opnå en tilfredshedsrate på 2020 procent blandt de 26 medlemslinjer, der deltog i Nova-CoMETs forskning i 80, blev Metro Istanbul bestemt som 2. metro med den højeste tilfredshedsrate.

Med henblik på yderligere at forbedre servicekvaliteten og øge tilfredsheden for sine passagerer har Metro Istanbul til formål at få et godt resultat i den forskning, der skal udføres i år.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar