Vintermånederne er forbi, køretøjsvedligeholdelse og kontrol er et must

Vintermånederne er forbi, køretøjsvedligeholdelse og kontrol er påkrævet.
Vintermånederne er forbi, køretøjsvedligeholdelse og kontrol er påkrævet.

AutoGrouppe, der leverer garanteret service med sit forhandlernetværk til biler og lette erhvervskøretøjer fra alle mærker, anførte de vedligeholdelsesanbefalinger, der kræves for køretøjer, der er nedslidte i vintermåneders ugunstige vejklimatiske forhold og vil være mere på vej med ankomsten af ​​foråret.AutoGrouppe angiver vigtigheden af ​​vedligeholdelse for chauffører til at forberede deres køretøjer til sikre rejser inden sommersæsonen, og gør opmærksom på de punkter, der skal kontrolleres fra køretøjsvæsker til bælteslangeenheder. Med en erklæring om emnet sagde AutoGrouppe-formand Barış Özkan, ”Forårsmåneder; Dette er de ideelle tider til at opdage mindre problemer med køretøjet, før de vokser og kompromitterer kørselssikkerheden. Bestemmelse af de problemer, der kan opstå i vinteren efterladt; Det er nødvendigt for både fører og passagerers sikkerhed og køretøjets sundhed.

De lave temperaturer, sne, regn og iskolde forhold, der opstår i vintersæsonen, gør det vanskeligt at køre, men kan afsløre tegn på slid i køretøjer. AutoGrouppe, der bragte en innovativ tilgang til bilservicesektoren med sin garanterede service, henledte opmærksomheden på vigtigheden af ​​at opdage disse symptomer for ikke at forårsage store problemer senere. I denne sammenhæng lister AutoGrouppe, hvad chauffører skal være opmærksomme på under vedligeholdelse af foråret som følger;

Skift motorolie og oliefilter

Udskiftning af motorolie og oliefilter med de intervaller, der anbefales i dit køretøjs manual, er en af ​​de første betingelser for at holde motoren kørende. Forsømmelse af udskiftning af motorolie kan resultere i dårlig motorydelse, højere brændstofforbrug eller endda alvorlig motorskade.

Kontroller køretøjets væsker

Når du skifter olie- og oliefilter, skal du også kontrollere køretøjets væsker. Styring, bremse, transmission, frostvæske og glasvæsker skal øges til det krævede niveau. Det bør også bestemmes, om reduktioner i olie- og væskeniveau skyldes en lækage.

Tjek dit batteri

Da lave temperaturer betyder mere energitab, skal du kontrollere dit køretøjs batteriniveau. Du skal også sørge for, at batteriforbindelserne er tætte og fri for rust.

Udskift viskerblade

Efter vinterforhold kan viskerbladene rives, og viskerbladene kan blive beskadiget. Du bør fornye din viskermekanisme for at undgå vanskelige situationer i foråret, der gentages ofte og reducerer synligheden.

Få kontrolleret bælter og slanger

Lav temperatur kan hærde eller beskadige gummi. Af denne grund er det vigtigt at kontrollere dine køretøjs bælter og slanger for skader. Revner, blærer, hærdning og blødgøring kan forekomme i slanger såvel som løshed, revner og slid på remme. Hvis remme skal udskiftes, kan det også være nødvendigt at udskifte strammer og remskiver for at forhindre, at det nye bælte glider.

Reparer din forrude

Der kan opstå revner på forruderne på køretøjer, der bruges på iskolde, sandede og stenede veje. Selvom det måske ikke virker meget vigtigt i starten, kan ekstra beskadigelse af forruden reducere effektiviteten af ​​sikkerhedsselen, airbags og loftbalance i tilfælde af en mulig ulykke. Dette bringer førerens og passagerens sikkerhed i fare. Derfor, hvis din forrude er revnet, skal den repareres eller udskiftes hurtigt.

Tjek din belysning

Belysningen på dit køretøj er vigtig for både trafiksikkerhed og trafiksituationer. Hvis dit belysningssystem er defekt, kan andre drivere muligvis ikke modtage din besked om, at du vil stoppe eller returnere.

Skift dine filtre

Der er mange filtre, der er vigtige for køretøjets lange levetid, og som skal udskiftes regelmæssigt. Kontroller motorens luftfilter, kabinefilter og brændstoffilter for beskadigelse eller tilstopning, og udskift om nødvendigt. Kontrol og udskiftning af klimaanlæggets pollenfilter er også vigtig for ikke at trække vejret i et bakterielt miljø ved lave temperaturer i varmt vejr.

Tjek dine dæk

Tjek trykket på alle dine dæk hver måned, inklusive reservehjulet, og sørg for, at det optimale tryk, der anbefales i din brugervejledning, opretholdes. Udskift dine vinterdæk og kontroller dine dæk for ujævn slid, snit eller revner i sidevæggene.

Det er nødvendigt at bestemme problemerne for både menneskers og køretøjets sundhed!

AutoGrouppe-formand, Barış Özkan, understregede, at de kontroller, der skal foretages under sæsonbestemte ændringer, er lige så vigtige som periodisk vedligeholdelse. Dette er de ideelle tider til at opdage mindre problemer, før de vokser og kompromitterer kørselssikkerheden. Bestemmelse af de problemer, der kan opstå i efterladte vintermåneder; nødvendigt for både førerens og passagersikkerheden og køretøjets sundhed ”. Understreger, at vedligeholdelses- og reparationstjenesterne, de leverer som AutoGrouppe, sikrer, at køretøjerne kan navigere sikkert på vejene, sagde Özkan, ”Vi gjorde en forskel på kort tid med vores innovative tilgang, teknologiske infrastruktur og garanterede service med autoriseret servicekvalitet, der giver omkostningsfordel. I de 5 måneder, der er gået siden vores etablering, afslører vi denne forskel med vores forhandlernetværk, hvis antal er nået 20. Derudover forventer vi, at de fysiske områder hos 6 forhandlere skal være afsluttet. I slutningen af ​​2021 fortsætter vi vores investeringer for at nå ud til 50 forhandlere i alt og være vært for 160 tusind kunder i alt ”.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar