Zonguldak Amasra Kurucaşile Cide Road forkorter rejsetiden med 15 minutter

Zonguldak amasra kurucas og Jide road forkorter rejsetiden med minutter
Zonguldak amasra kurucas og Jide road forkorter rejsetiden med minutter

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu besøgte byen fredag ​​den 30. april for at undersøge transportinvesteringerne i Bartin på stedet. Minister Karaismailoğlu, der afgav en erklæring på byggepladsen Zonguldak-Amasra-Kurucaşile-Cide inden for besøget, hvor generaldirektøren for motorveje Abdulkadir Uraloğlu deltog; Indtil 2003, mens der kun var 7 kilometer delte veje i Bartin, øgede de længden af ​​den delte vej i byen til 75 kilometer ved at gøre 82 kilometer mere; Han sagde, at de har bygget 3 tunneller med en samlet længde på 3 meter, inklusive 11 enkeltrørstunneler og 787 dobbeltrørstunneler.Minister Karaismailoğlu erklærede, at 147,5 kilometer af Zonguldak-Amasra-Kurucaşile-Cide Road med en samlet længde på 77,5 kilometer ligger inden for grænserne for Bartin-provinsen, 7 enkeltbroer, 10 dobbeltbroer, 2 vejkryds, 1 enkelt rørstunnel og 7 dobbeltrør tunneler, 56,2 kilometer opdelt vej, 5 enkeltbroer, 8 dobbeltbroer, 1 brokryds sammen med Cumayanı Viaduct, 1 enkeltrør Amasra og 3 dobbeltrørstunneler. (T1, T2 og T3) angivet komplette.

Med projektet, der forbinder Bartın til Kurucaşile-distriktet i en delt vejstandard, 3,1 km på ruten; 15 minutter forkortes rejsetiden. Takket være projektet, der vil bidrage til målet om at forbinde Zonguldak-Sinop provinser, som er en vigtig rute i øst-vest korridoren, 9,1 millioner TL over tid; I alt 1,7 millioner TL spares årligt, inklusive 10,8 millioner TL fra brændstof.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar