Zonguldak Çaycuma lufthavn med renoveret bane åbnet

Zonguldak Çaycuma lufthavn med renoveret bane åbnet
Zonguldak Çaycuma lufthavn med renoveret bane åbnet

Karaismailoğlu sagde: ”Arbejdet med udvidelsen af ​​landingsbanen, der startede i vores lufthavn i april sidste år, er afsluttet. Inden for rammerne af vores arbejder blev længden af ​​landingsbanen i vores lufthavn udvidet fra 881 meter til 2 meter, og landingsbanebredden på 131 meter blev øget til 30 meter.Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, besøgte Zonguldak Çaycuma lufthavn, som forstørrede landingsbanen. Tale til pressen sagde Karaismailoğlu, at store fly kan bruge lufthavnen takket være udvidelsen af ​​landingsbanen. Karaismailoğlu sagde: "Udvidelsen af ​​landingsbanens og passagerkapaciteten i vores lufthavn vil give bekvemmelighed for travle flyvninger fra regionen, især til europæiske lande."

”Mens vi fløj til 2003 lande og 50 destinationer i 60, når vi i dag 127 destinationer i 329 lande”

Minister Karaismailoğlu erklærede, at Tyrkiet gennemgår en historisk vending, og betydningen af ​​området for transport og kommunikation er steget gradvist i denne proces, og at de arbejder hårdt på at skabe den infrastruktur, der vil gøre vores land til en logistisk supermagt, der dominerer verdens kommercielle korridorer.

Karaismailoğlu sagde, ”Vi har bragt Tyrkiet tættere på verden fra hvert punkt. Med de investeringer, vi har foretaget for flyselskaber, er Tyrkiet blevet et af de vigtigste transitknudepunkter for verdens flyselskaber. Så meget, at mens vi fløj til 2003 lande og 50 destinationer i 60, når vi i dag 127 destinationer i 329 lande. Mens antallet af lande, som vi har underskrevet en lufttransportaftale med, er 2003 i 81, er det i dag 173. Med hensyn til det samlede antal passagerer var Tyrkiet 2018. i verden og 2019. i Europa i 10 og 5 på trods af pandemien. Det Internationale Lufthavnsråd i 2020. Ifølge de foreløbige resultater, som virksomheden har meddelt, er det steget til 9. plads i verden og 3. plads i Europa ”.

 "Istanbul lufthavn blev erklæret for den travleste lufthavn i Europa i epidemien"

Minister Karaismailoğlu påpegede det store ansvar og succes i Istanbul Lufthavn i pandemiperioden, at Istanbul Lufthavn er en rimelig og rationel investering.

Karaismailoğlu sagde: ”Istanbul lufthavn er blevet erklæret som den travleste lufthavn i Europa i epidemien af ​​Den Europæiske Navigationssikkerhedsorganisation. Luftfragtsektoren er også blevet et andet område, hvor vi har øget vores krav. På trods af den 22 procent svind i luftfragtindustrien som følge af den globale covidepidemi, opnåede vi en vækst på omkring 1 procent takket være de dynamiske kapacitetsløsninger, vi implementerede. Disse resultater er resultatet af vores investeringer i flyselskaber, vores forretningserfaring og vores indsats for international integration. Vi stoppede flyrejser over hele landet fra at være en luksus. Indenrigsflyvninger, der blev foretaget til 2003 destinationer med 2 nav i 26, finder i dag sted fra 7 centre til 56 destinationer, ”sagde han.

"Zonguldak Çaycuma lufthavn er porten til vores vestlige Sortehavsregion til udlandet."

Minister Karaismailoğlu erklærede, at antallet af aktive lufthavne vil stige til 59 med færdiggørelsen af ​​lufthavne Çukurova, Tokat, Rize-Artvin, og erklærede også, at fundamentet for nye terminalbygninger er lagt, og arbejdet er begyndt i Kayseri og Malatya lufthavne. I en erklæring om, at den nye terminalbygning i Gaziantep lufthavn også vil blive taget i brug i juni, sagde Karaismailoğlu:

”Zonguldak Çaycuma lufthavn, hvor vi landede i dag; Det tjener provinserne Zonguldak, Bartın og Karabük og bliver således porten til vores vestlige Sortehavsregion til udlandet. Som et resultat af den økonomiske vækst i vores region og den stigende efterspørgsel fra vores folk, var der behov for renoveringsarbejder. Til dette formål er baneforlængelsesarbejdet, der startede i april sidste år i vores lufthavn, afsluttet. Inden for rammerne af vores arbejder blev længden af ​​landingsbanen i vores lufthavn udvidet fra 881 meter til 2 meter, og landingsbanebredden på 131 meter blev øget til 30 meter. Der er skabt et sikkert område på 45 meter på begge sider af landingsbanen. Der er oprettet et sikkert flyveområde på 75 2 meter sammen med sikkerhedsområdet. "

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar