ANKARAY Emek Station Ramp for handicappede er blevet åbnet

ankaray arbejdsstation deaktiveret rampe er åbnet til brug
ankaray arbejdsstation deaktiveret rampe er åbnet til brug

Efter intens efterspørgsel fra beboere i Beştepe-kvarteret og handicappede foreninger blev opførelsen af ​​ANKARAY Enterprise Emek Station-deaktiverede rampe, som blev startet med at blive bygget af generaldirektoratet for EGO, taget i brug for vores borgere.Med den handicappede elevator i undergangen til ANKARAY Emek Station var der kun adgang til trappeopgangen. Fra dette tidspunkt måtte borgerne bruge en otte-trins stige til at nå drejekransene. Denne situation medførte vanskeligheder i transport, især for handicappede borgere.

Med undersøgelsen foretaget af Generaldirektoratet for EGO i marken og evalueringen af ​​anmodningerne fra borgerne blev ramperne fremstillet på ANKARAY Operations Workshops ved hjælp af deres eget personale og forbrugsvarer i deres lager. Handicaprampen, der blev bygget i overensstemmelse med de relevante regler, blev færdiggjort og samlet i en kort periode på to måneder.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar