Arkas Egypten modtager stjerneprisen fra Maersk Line Company

arkas egypten modtager stjernetildeling fra maersk line
arkas egypten modtager stjernetildeling fra maersk line

Arkas Egypten, der administrerer Maersks store besætningsændringer i Egypten hurtigt og sikkert, modtog prisen "Star" fra Maersk Line.Arkas Egypten arbejder i koordinering med alle embedsmænd under de vanskelige pandemiske forhold i 2020 og er en af ​​de største overførselsoperationer under "Maersk Lines storskala besætningsudvekslingsprojekt" til evakuering af 510 søfarende, der straks skal returneres til deres lande i forskellige havne i Egypten på grund af forlængelsen af ​​deres kontrakter. Han instruerede det på kort tid som 15 dage. Arkas Egypt's professionelle arbejde i dette store besætningsændringsprojekt vandt anerkendelse og priser fra Maersk Line Mediterranean Operations Center (LOC). Pris til Mohamed Mousellhy, Arkas Egypt CEO; Sealands Egypten General Manager Omar Gharbo og Maersk Egypt Port Said Office Manager og Agency Manager Mohamed Khattab præsenterede Maersk Line Mediterranean Operations Center (LOC). Maersk Line-repræsentanter præsenterede deres taknemmelighed for Arkas Egypt-teamet, der modtog "Star Award" for sin store indsats og ekspertise i at forberede en sikker måde til besætningsændring i den planlagte tid på trods af ekstremt vanskelige forhold.

I en tale ved prisoverrækkelsen sagde Maersk Egypt's CEO Toon Pierre: ”På vegne af Maersk Line udtrykker vi vores dybeste taknemmelighed og påskønnelse for den professionelle implementering af Maersk-besætningsudvekslinger i Egypten. Din hjælp har bogstaveligt talt rørt tusinder af menneskers liv. Jeg ønsker succes til dig og dit værdsatte selskab ”.

Besætningsændringer, som blev stoppet på grund af Covid-19-pandemien, satte søfarende på handelsskibe i fare for depression.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar