Automotive Industry Association offentliggjorde data for første kvartal 2021

bilindustriens sammenslutning offentliggør årets første kvartalsdata
bilindustriens sammenslutning offentliggør årets første kvartalsdata

Automotive Industry Association (OSD) annoncerede dataene for første kvartal af 2021. I denne sammenhæng steg den samlede produktion i januar-marts-perioden med 1 procent sammenlignet med samme periode året før og nåede op på 345 tusind 619 enheder, mens bilproduktionen faldt med 10 procent til 211 tusind 877.Med produktionen af ​​traktorer udgjorde den samlede produktion 360 enheder. Især i første kvartal, parallelt med stigningen i kommercielle aktiviteter, steg produktionen af ​​lette erhvervskøretøjer og lastbiler i forhold til sidste år. Mens den samlede produktion i erhvervskøretøjskoncernen steg med 766 procent i perioden januar-marts 2021, var denne sats 26 procent i tunge erhvervskøretøjer og 46 procent i lette erhvervskøretøjer. I samme periode faldt den samlede bileksport med 25 procent sammenlignet med året før og nåede op på 6 enheder. Bileksporten faldt også med 261 procent og nåede 109 tusind 19 enheder. Ser man på bilmarkedet, var der en stigning på 155 procent i første kvartal i år sammenlignet med samme periode året før, og det samlede marked var 457 tusind 60,6 enheder.

Tyrkiets paraplyorganisation, Association of Automotive Manufacturers industri med 14 store medlemmer, der styrer bilindustrien (OSD) i produktionen fra januar til marts 2021, meddelte, at datamarkedet med eksportnumre. I denne sammenhæng steg den samlede bilproduktion i første kvartal med 1 procent sammenlignet med samme periode året før og nåede op på 345 tusind 691 enheder, mens bilproduktionen faldt med 10 procent til 211 tusind 877. Sammen med traktorproduktionen var den samlede produktion 360 tusind 766 enheder. I januar-marts perioden var bilindustriens samlede kapacitetsudnyttelsesgrad 70 procent. På basis af køretøjsgruppe; Kapacitetsudnyttelsen var 70 procent i lette køretøjer (bil + let erhvervskøretøj), 56 procent i tunge erhvervskøretøjer og 80 procent i traktorer. Ser man på dataene månedligt steg produktionen af ​​bilindustrien i marts med 19,4 procent sammenlignet med samme måned året før og nåede 123 tusind 457 enheder, mens bilproduktionen steg med 4 procent til 74 tusind 995 enheder i samme periode.

Stigningen i produktion af erhvervskøretøjer tiltrak opmærksomhed

Det blev observeret, at erhvervskøretøjskoncernen havde et betydeligt positivt bidrag i de første tre måneder, hvor den samlede produktion steg sammenlignet med året før. I januar-marts-perioden 3 steg produktion af erhvervskøretøjer med 2021 procent sammenlignet med samme periode året før. Denne stigning blev registreret som 26 procent i gruppen af ​​tunge erhvervskøretøjer og 46 procent i gruppen af ​​lette erhvervskøretøjer. Da dynamikken i kommercielle aktiviteter øgede behovet for logistik, tiltrak lastbilsegmentet, som øgede sin produktion med 25 procent i forhold til samme periode året før, opmærksomhed især blandt køretøjerne til godstransport. I denne periode steg det samlede erhvervskøretøjsmarked med 105 procent, markedet for lette erhvervskøretøjer med 73 procent og markedet for tunge erhvervskøretøjer med 70 procent.

Det samlede marked steg til 206 tusind 597 enheder

Tyrkiets bilmarked, sidste år i første kvartal 2021 registrerede 61 procent stigning i samme periode, og markedet beløb sig til 206 tusind 597 stykker. I denne periode steg bilmarkedet med 57 procent og nåede 156 tusind 464 enheder. I betragtning af gennemsnittet for de sidste 10 år steg det samlede marked med 35 procent, markedet for lette erhvervskøretøjer med 14 procent, markedet for tunge erhvervskøretøjer med 3 procent og bilmarkedet med 44 procent i januar-marts-perioden. I betragtning af de importerede køretøjsandele på hjemmemarkedet I januar-marts-perioden 2021 var andelen af ​​importerede køretøjer på bilmarkedet 62 procent sammenlignet med samme periode året før, mens andelen af ​​importerede køretøjer på markedet for lette erhvervskøretøjer var 45 procent. Det samlede marked i marts alene var 94 med en stigning på 99 procent sammenlignet med samme periode året før.

Den samlede bileksport faldt med 6 procent, eksporten af ​​erhvervskøretøjer steg med 25 procent

I første kvartal af 2021 faldt den samlede eksport af køretøjer med 6 procent på enhedsbasis sammenlignet med samme periode året før og udgjorde 261 enheder. I denne periode faldt bileksporten med 109 procent til 19 enheder, mens erhvervskøretøjsexporten steg med 155 procent. Traktoreksporten var 457 25 enheder, omtrent parallelt med samme periode i 2020. Tyrkiets eksportørforsamling, ifølge dataene, har den samlede bileksport i januar-marts-perioden 3, Tyrkiets samlede eksport med en andel på 626 procent, rangordnet det modtager fra eksport, opretholdt sin position på første række.

Eksport på 7,8 milliarder dollars i første kvartal

I januar-marts-perioden 2021 sammenlignet med samme periode året før steg den samlede bileksport med 10 procent i dollar og 0,4 procent i euro sammenlignet med samme periode året før. I denne periode blev den samlede bileksport realiseret til 7,8 milliarder dollars, mens bileksporten faldt med 8 procent til 2,7 milliarder dollars. Bileksporten i euro faldt med 16 procent og beløb sig til 2,2 milliarder euro.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar