BorgWarner annoncerer sin køreplan med fokus på elektriske køretøjer

borgwarner afslører sin køreplan med elektriske køretøjer
borgwarner afslører sin køreplan med elektriske køretøjer

BorgWarner, verdens førende inden for effektive køretøjsteknologiske løsninger, forklarede hjørnestenene i køreplanen med fokus på elektriske køretøjer i sin produktions- og marketingaktivitet.I denne sammenhæng sigter virksomheden mod at øge indtægterne fra elbiler til cirka 2030 procent i 45 med sin "Charging Forward" -plan. Hvis dette er grundlaget for planen; yderligere udvidelse af det organisatoriske netværk med nye investeringer og partnerskaber og udvikling af nye teknologier til elbiler. BorgWarner formand og administrerende direktør Frédéric Lissalde sagde en erklæring om emnet, ”Det er tid til at fremskynde vores overgang til elektrificering, da vi planlægger at blive mere rentable i de næste 10 år! Vi har arbejdet for at udnytte denne mulighed i årevis, og vi er overbeviste om, at vi har den nødvendige skala, portefølje, økonomiske styrke og team til at blive en succes ”.

BorgWarner, der tilbyder innovative produkter og tjenester til det globale eftermarked til biler, offentliggjorde offentligheden sin overgangsplan til elektriske køretøjer inden for sine produktions- og marketingplaner. Med præsentationen af ​​BorgWarner-præsident og administrerende direktør Frédéric Lissalde blev virksomhedens køreplan og mål i en verden af ​​elektriske køretøjer forklaret. I erklæringerne inden for rammerne af "Charging Forward" -planen sigter BorgWarner mod at øge indtægterne fra elbiler fra mindre end 3 procent af virksomhedens samlede indtægter til cirka 2030 procent i 45. I denne retning fokuserer den på at udvide sin produktsortiment mod elektriske erhvervskøretøjer, yderligere udvidelse af det decentraliserede organisationsnetværk, realisering af bevægelser, der vil give konkurrencemæssige fordele i overgangen til el og tilbyde mere innovative teknologier

"Vi har tilstrækkelig vision og økonomisk styrke til at skifte til elektricitet!"

Frédéric Lissalde, formand og administrerende direktør for BorgWarner, der vurderede spørgsmålet, erklærede, at de sigter mod at vokse rentabelt med de investeringer og undersøgelser, der skal foretages i elbiler i de næste 10 år; “Vores firma, som har en lang historie på mere end 100 år; Det har en succeshistorie bygget på overlegen produktledelse, smidighed, en decentral forretningsmodel, disciplineret økonomisk og operationel ledelse. Det er tid til at fremskynde vores elektrificering, da vi planlægger mere rentabel vækst i de næste ti år! Vi mener, at det er meget vigtigt, at vores mål er realistiske, langsigtede, kortsigtede og bæredygtige i muligheden for at skifte til elektricitet. Vi har arbejdet for at udnytte denne mulighed i årevis, og vi er overbeviste om, at vi har skalaen, porteføljen, den økonomiske styrke og vores team til at være succesrige. ”

Hos BorgWarner er alle investeringer for en ren og elektrisk fremtid!

BorgWarners investeringer og undersøgelser af elektriske køretøjer; Det bevæger sig fremad med en vision om en ren og energieffektiv verden, herunder en forpligtelse til at være kulstofneutral inden 2035. BorgWarner, som har udvidet sine forretningsområder betydeligt med de investeringer, det har foretaget, fokuserer fortsat på at opretholde sit tocifrede marginresultat. I denne sammenhæng forventes det, at der oprettes en fri strøm på ca. 2021 milliarder dollars inden for virksomheden mellem 2025 og 4,5. Med den yderligere kapital, der skal erhverves, er denne vækst; Det vil yderligere styrke BorgWarners position i verden af ​​elbiler gennem forskellige nye fusioner, opkøb og organiske investeringer.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar