Bursa City Hospital Metro Line blev forklaret for Mukhtars

bursa city hospital metrolinje forklaret for hovedmænd
bursa city hospital metrolinje forklaret for hovedmænd

Hovedmændene i 8 kvarterer beliggende på linjen Emek - YHT - City Hospital, som blev designet af Bursa Metropolitan Municipality og begyndte at blive bygget af ministeriet for transport og infrastruktur, blev informeret om det arbejde, der skulle udføres i marken inden for projektets omfang.Fundamentet for jernbanesystemlinjen Labor - City Hospital, designet af Metropolitan Municipality for at sikre uafbrudt transport til Bursa City Hospital, blev lagt med en ceremoni, der deltog i ministeren for transport og infrastruktur, Adil Karaismailoğlu, i sidste uge. Efter den nuværende Emek-station blev den 4 kilometer lange linje, der vil bestå af 6.1 separate stationer, nemlig Mudanya Geçit, A.Yesevi Mosque, YHT Station og City Hospital, startet af entreprenørfirmaet. Mens værkerne fortsatte på marken, blev Bursa Metropolitan Kommunes transportafdeling informeret om processen til lederne af 8 kvarterer på ruten.

Alle detaljer forklares

Adnan Menderes, Nilüferköy, Emek Zekai Gümüşdiş, Balat, Ahmet Yesevi, Bademli, Emek Fatih Sultan Mehmet og Geçit District mukhtars deltog i mødet under ledelse af Rüştü Şanlı, leder af Metropolitan kommunes transportafdeling. På mødet, hvor repræsentanterne for entreprenørfirmaet også var til stede, forløbet af arbejdet, jernbanesystemets rute, stationsplaceringer, de veje, hvor køretrafikken vil blive lukket / begrænset under anlægsarbejderne og de alternative ruter som trafikken vil blive dirigeret, blev forklaret til mukhtars med alle detaljer.

Rüştü Şanlı, lederen af ​​Department of Transportation, mindede om, at selv i den mindste forstyrrelse, der skulle opleves under undersøgelsen, sagde lederen af ​​Department of Transportation Rüştü Şanlı, ”Både vi som Metropolitan Municipality og vores ministerium har taget alt nødvendigt foranstaltninger til at afslutte processen problemfrit. Der kan dog være nogle vanskeligheder, især når det drejer sig om at lede trafik til alternative ruter. Af denne grund formidlede vi projektet i detaljer til vores hovedmænd. De vil også yde et vigtigt bidrag til den sunde udvikling af projektet i deres kvarterer. "Jeg vil gerne takke vores mukhtars for deres bidrag til denne proces."

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar