Det nationale signalsystem modtager et internationalt certifikat

det nationale signaleringssystem modtog international certificering
det nationale signaleringssystem modtog international certificering

TCDD har opnået en international succes inden for de arbejder, den udfører for at sikre høj sikkerhed i jernbaner. TCDD lægger vægt på signalundersøgelser for at gøre en sikrere og hurtigere transport af tog på jernbaner, og TÜBİTAK BİLGEM har opnået en vigtig succes. Signalsystemet, der er udviklet af tyrkiske ingeniører, er certificeret på SIL4-niveau, hvilket gør det muligt for vores land at få indflydelse på den internationale arena.Som et resultat af TCDD's bestræbelser på at afslutte udenlandsk afhængighed slutter det nationale signallåsningssystem og trafikstyringscenter afhængigheden af ​​udlandet. Arbejdet med at udvide det nationale signalsystem på jernbanelinjer er begyndt.

Arbejdet, der skal udføres for at certificere, at jernbanesignalsystemer, der kræver høje sikkerhedsniveauer, er gyldige og kompetente på både nationalt og internationalt niveau, var inkluderet i formidlingsprojekterne. Således Domestic Signal System; Med den vellykkede gennemførelse af den internationale sikkerhedsrevision for jernbanesikringssystemer er den certificeret på SIL4-niveau, hvilket er det højeste sikkerhedsniveau, der kan opnås på jernbaner. Systemet udviklet af tyrkiske ingeniører sluttede den udenlandske afhængighed og begyndte at blive krævet af mange lande.

EKSTERNT AFHÆNGIGHED ER AFSLUTTENDE TEKNOLOGISK EKSPORT STARTER

Inden for rammerne af de undersøgelser, der blev initieret af TCDD i 2005, med støtte fra TÜBİTAK Public Research Support Group (KAMAG), blev National Signal Project lanceret i 2009 som et pilotprojekt ved Mithatpaşa stationen sammen med TCDD og TÜBİTAK BİLGEM Information Technologies Institut (BTE).

Det nationale signalsystem tages i øjeblikket i brug i linjesektionerne i Ortaklar - Denizli, Malatya-Elazığ, Afyon-Karakuyu, Isparta-Burdur-Denizli, Kayaş-Yerköy i samarbejde med TÜBİTAK BİLGEM og TCDD. Systemets Torbalı - Ödemiş og Halkalı - Çerkezköy Undersøgelser vil blive startet for at sætte den i drift i linjesektioner.

Transport- og infrastrukturminister, Adil Karaismailoğlu, sagde: ”I alle vores investeringer er vores prioritet lokalitet og nationalitet. Dette er vores mål både inden for rumteknologi og i vores jernbaneinfrastrukturværker. Vi gør betydelige fremskridt inden for rammerne af de projekter, vi har oprettet. Dette er det mål, vi har sat for alle enheder i vores tjeneste. "Vi starter den teknologiske eksport ved at afslutte vores udenlandske afhængighed."

TCDD General Manager Ali İhsan Uygun sagde, at systemet vil blive brugt i alle jernbaner, ”Udviklingsundersøgelser af det nationale signalsystem på ETCS niveau 1-niveau, som også bruges i højhastighedstoglinjer, er i gang, og laboratoriefasen er afsluttet. På denne måde vil det være muligt at bruge vores systemer på alle vores jernbaner, herunder højhastighedstoglinjer. Certificering af det nationale signalsystem på SIL4-niveau baner vejen for, at det er et tyrkisk mærke og eksporterer til udlandet ”.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar