Ny playmaker af digitalisering lancerer verden

Den nye playmaker til digitalisering har lanceret verden
Den nye playmaker til digitalisering har lanceret verden

Doruk, Chicago-baserede virksomhed ProManage Corp., der bringer alderen til fabrikker med smart produktionsstyringsteknologi. fortalte verden om digitalisering med et klik på Hannover Messe

Teknologimærket Doruk, der har udviklet det eneste intelligente produktionsstyringssystem i verden fuldt integreret med kunstig intelligens og augmented reality-teknologier, er Chicago-baserede firma ProManage Corp. tiltrak opmærksomhed på Hannover Messe-messen. Virksomheden, der har gennemført F & U-undersøgelser i lang tid for at digitalisere virksomheder i alle størrelser med stor lethed med hensyn til både drift og budget, gjorde verdenslanceringen af ​​sit innovative produkt ProManage Cloud, som også er det første i verden, på denne messe. ProManage Cloud, som er en kandidat til digitalisering af virksomheder med et enkelt klik, forbereder sig på at ændre spillereglerne inden for digitalisering i Tyrkiet. Med ProManage Cloud, et IoT-baseret produktionsstyringssystem, vil industriister være i stand til at blive en smart fabrik ved at løse flaskehalse og tab hurtigt og på kort tid.

Ledsaget af digitaliseringsrejsen for industrialister over hele verden inden for smart produktionsstyringssystem, Doruk, Chicago-baserede virksomhed ProManage Corp. repræsenterer Tyrkiet i vigtige begivenheder, hvor teknologi tales rundt om i verden. Endelig lancerede ProManage Corp., der henvender sig til industrielle virksomheder på Hannover Messe-messen, der blev afholdt online i år, sit innovative produkt ProManage Cloud, som forbereder sig på at blive den nye playmaker inden for digitalisering.

Virksomheder i alle størrelser bliver hurtigt digitale med Promanage Cloud

ProManage Cloud, som begyndte at sikre digitalisering af virksomheder i alle størrelser fra 2021, forbereder sig på at ændre spillereglerne inden for digitalisering på det tyrkiske marked. Doruk og ProManage Corp. Bestyrelsesmedlem Aylin Tülay Özden henledte opmærksomheden på, at ProManage Cloud har mange fordele for enhver virksomhed, der ønsker at skille sig ud i den digitaliserende verden og være en pioner inden for global konkurrence.

Funktionsfejl vil falde, og kvaliteten vil stige i de fremtidige papirløse virksomheder

Aylin Tülay Özden sagde, at ProManage, et af de første IoT-baserede produktionsstyringssystemer i verden, bruges af mere end 300 virksomheder, herunder mange industrielle giganter, og fortsatte sine ord som følger; ”Vi har arbejdet uden at bremse i lang tid, så dette system let kan bruges af SMV'er. Med vores nye produkt, ProManage Cloud, bragt til live med arbejdet i vores F & U-team i Tyrkiet, vil vi yde et væsentligt bidrag til stigningen i virksomhedernes produktivitet og deres forberedelse til Industry 4.0. Med ProManage Cloud, designet i lyset af vores 23 års erfaring inden for intelligente produktionsstyringssystemer, giver vi reduktion i maskinsvigt og nedetid, forbedring af svigtstid med hurtigere indgriben og kvalitetsforøgelse. Vores system, der muliggør eliminering af tid og arbejdstab i manuel dataindtastning, dokumentation og rapportforberedelsesprocesser, beskytter både virksomhedens omkostninger og naturen med sin papirløse funktion. "

Digitaliseringen startede med et enkelt klik uden behov for yderligere investering

Özden understregede, at ProManage Cloud skiller sig ud med sin pålidelige cloudplatform-funktion, der gør det muligt at fokusere på kunder og produktion i stedet for serverforsyning, opbevaring og vedligeholdelsesaktiviteter. afkortning af udviklings- og implementeringsprocesser for produktionsprocesser giver mulighed for at styre deres forretning. Virksomheder kan starte deres digitale rejser med ProManage Clouds egnede pakkeindstillinger. Med ProManage Cloud har producenter, der startede digitalisering uden at skulle betale yderligere server-, database- eller systemlicensgebyrer, brede dataindsamlingsmuligheder for både traditionelle og moderne maskiner. " han snakkede.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar