Diyarbakır Lokal transport letter med nye buslinjer

Diyarbakirs indre bytransport er afslappet med nye buslinjer
Diyarbakirs indre bytransport er afslappet med nye buslinjer

Diyarbakır Metropolitan Municipality øgede sin passagertransportkapacitet med 15 procent med de nye linjer, den åbnede den 20. marts for at give bedre offentlige transporttjenester til borgerne.

Metropolitan Kommune udførte F & U-undersøgelser for at eliminere de problemer og problemer, der opstod efter implementeringen af ​​A1, A2, A3 og A4 hoved- og 4 fodringslinjer, som blev implementeret som et resultat af de løsninger, der blev udviklet til optimering af offentlig transport inden for anvendelsesområdet. af transportplanen.

Inden for undersøgelsens omfang blev linjer og transfercentre undersøgt på stedet. Efter evalueringen af ​​klageformularerne, chipkort- og GPS-data blev der afholdt møder med embedsmænd fra transportministeriet og kvarterets leder i kvarteret Üçkuyu.

Som et resultat af de foretagne evalueringer blev det bestemt, at køretøjer med offentlig transport begyndte at transportere 54 tusind passagerer om dagen med introduktionen af ​​4 hoved- og 4 forsyningslinjer på ruten, som havde en daglig bæreevne på 73 tusind før. Det blev bestemt, at køretøjer med offentlig transport, der tidligere transporterede 5 tusind mennesker på linjebaseret dagligt, begyndte at transportere 8 tusind 500 passagerer på den nyoprettede enkeltbane.

Metropolitan Kommune vil fortsætte sine bestræbelser på at tilbyde komfortable, sikre og billige offentlige transporttjenester til borgerne.

"Hovedlinjer kører hvert 8. minut"

Hülya Atalay, chef for transportafdelingen, sagde, at i F & U-undersøgelsen, de gennemførte i slutningen af ​​en måned, var 45 procent af passagererne, der flyttede til hovedlinjerne, og brugen af ​​ringlinjen var 55 procent.

Atalay, der påpegede, at de passagerer, der tidligere havde betalt 2 lire for lokal transport, betalte 1 lira takket være de nyligt organiserede ringflyvninger, sagde Atalay:

”Vi har opnået en stigning på 20 procent i vores passagertæthed og antal med oprettelsen af ​​nye linjer. På samme tid har vi 4 linjer med et dagligt passagerantal på mere end 3 tusind, nu har vi 4 linjer over 6 tusind. Vores linje, der har flest passagerer, har nået 8 tusind 646 mennesker. Dette er et næsten fordoblet linjearrangement. Mens vi maksimalt kan transportere 4 passagerer på en linje, kan vi nu transportere maksimalt 500 passagerer på en linje. "

Atalay understregede, at mens de gamle linjer bar passagerer i 20-25 minutters intervaller, organiserede de flyvninger med de nye A1, A2, A3 og A4 linjer med 8 minutters intervaller.

Atalay bemærkede, at applikationen med kort tidsinterval kun er gyldig for linjerne A1, A2, A3 og A4, og at der ikke er nogen ændring i andre linjer endnu.

"Det arrangerede arrangement gav mulighed for at rejse billigere"

Atalay mindede om, at de giver mulighed for at rejse billigere i regionen med det arrangement, de lavede:

”Folk der kommer til bagagerumslinjerne hvert 8. minut, hvilket er 1 køretøjer på 16 linje, vi tjener i en enkelt linje med 16 køretøjer. Servicefrekvensen for vores ringlinjer varierer mellem 5 og 10 minutter. Mens denne service fortsætter i 5 minutter om morgenen og aftenen, som vi kalder spidsbelastningstider, på forskellige tidspunkter af dagen, kan den gå op til 8 og 10 minutter midt på dagen. "

Revideret på borgerens anmodning

Atalay mindede om, at A8-linjen, som de oprettede ved at revidere E4-linjen til at passere gennem Ekinciler Street, startede deres rejser fra den 19. april som et resultat af forhandlingerne med borgerne inden for F & U-arbejdet.

Atalay sagde, at ringture i Üçkuyular sluttede foran Gazi Yaşargil Hospital, og de modtog klagen om, at det at komme foran hospitalet øgede den eksisterende tæthed, sagde Atalay, ”Vi tror, ​​at de har de rigtige sider i dette. Af denne grund fandt vi et ledigt sted i det område, hvor tandhospitalet ligger. Vi sigter mod at give vores borgere bedre service ved at arrangere platforme, stop og skilt i dette område. " han snakkede.

Atalay erklærede, at forhandlingerne fortsætter ved ventepunkterne for forsyningslinjerne i katastrofehuse og arrangementet foran universitetshospitalet, som er i samme situation, og sagde: "Vi vil arrangere hver linje med lukkede stop og skilt på separate platforme for at gøre det lettere for borgerne at vente. " brugte dine udtryk.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar